BIST 9.999
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.439,32
HABER /  MEDYA

Survivor Hakan ayıp etti Anıl Tetik ağladı

Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken Hakan Hatipoğlu balık krizi patladı. Hakan tuttuğu balıktan vermeyince Anıl Tetik ağladı.

Abone ol

Survivor All Star 2015 adasında eleme öncesinde yine balık krizi patladı. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımını sarsan balık krizinin kahramanları Hakan Hatipoğlu ile Özlem oldu. Ünlüler takımında Hakan Hatipoğlu tuttuğu balıklardan diğer ekibe vermeyince Anıl Tetik ağladı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Ünlüler adasındaki balık krizi Hakan Hatipoğlu 'nun verdiği sözden dönmesiyle yaşandı. Balığa çıkarkan Doğukan 'ı diğer ekibe gönderip 'Hakan hepimiz için balık tutmaya gidiyor' dedirken yarışmacı, balıktan dönünce çarketti. 5 balıkla gelen Hakan Hatipoğlu Merve Aydın, Berna, Pascal ve Anıl Tetik 'e balık vermedi. Hakan Hatipoğlu balıkları kendi grubuyla birlikte yedi. Bu durum Doğukan Manço 'yu fazlazıyla rahatsız etti. 'Ayıp ettin' diyen Doğukan Manço diğer ekipten de gidip özür diledi.

ANIL TETİK AĞLADI
survivor-2015-anil-tetik-ağladi.jpg
Anıl Tetik gözünün önünde balıkları yiyen arkadaşlarının ona nezaketen bile teklifte bulunmamasına çok bozuldu. Merve Aydın ve Pascal'ın yanına giden Anıl Tetik hırsından ağladı.


ÖZLEM BALIK TUTUNCA BOZOK KISKANDI
Gönüllüler adasında ise sürpriz Özlem yaptığı ondan fazla balıkla avdan döndü. Gönüllüler takımının balıkçısı Bozok kıskançlık yaptı ve teklif edilen balığı yemedi. Özlem ise bu tavır karşısında şaşkına döndü. Özlem tuttuğu balığı tüm ekip arkadaşlarıyla eşit şekilde paylaştı.