BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,95
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Game of Thrones rekora koşuyor

Son zamanların en ilgi çeken dizilerinden Game Of Thrones, 5. sezon bölümleriyle indirme rekorları kırıyor

Abone ol

Dünya çapında beğeniyle izlenilen Game Of Thrones 5. sezon bölümleri bilgisayar korsanları tarafından 11 Nisan Cumartesi günü internete sızdırılmıştı. Korsan olarak izlenen dizilerin başında gelen Game of Thrones 5. sezon bölümleri indirme rekorları kırdı.

George R.R. Martin'in romanlarından uyarlanan Game of Thrones 5. sezonu ile devam etmeye başladı. İddialara göre yaklaşık 50.000 kişi, ilgiyle izlenen dizinini ilk bölümünü birkaç saat içerisinde indirdi. Türkiye'de Game of Thrones yeni sezonunun ilk bölümü CNBC-e2'de 13 Nisan Pazartesi akşamı saat 22.00'de yayınlandı.
10 aydır merakla beklenen fantastik dizi Game of Thrones 5. sezon bölümlerinin internete yayın tarihinden önce düştüğü HBO tarafından da onaylandı. Şirket, her sezonu 10 bölüm olan dizinin 4 bölümünün nasıl indirildiğini, kaynağını araştırdıklarını belirtti.

Game of Thrones yeni sezon bölümlerinin belirlenen tarihten önce internete sızdırılması ciddi bir sorunken HBO yöneticileri, Game of Thrones'un korsan olarak en çok izlenen dizilerinden biri olmasının bir çeşit övgü olduğunu ve DVD satışlgameofthrones-5-seo_640arını etkilemeyeceğini düşünüyorlar.