BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da kim elendi niye açıklanmadı?

Survivor All Star 14 Nisan 2015 eleme gecesi sürpriz bir şekilde ertelendi. Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam saat 20.00'da açıklanacak.

Abone ol

Survivor All Star 'da kim elendi diye ekran başına oturanlar sürpriz bir gelişmeyle elemenin bugüne kaldığını öğrendiler. Survivor 2015 ada konseyi elemesinin neden bugüne bırakıldığına dair bir açıklama yapılmadı. Haliyle bu durum merak konusu oldu.

Survivor All Star elemesinde bu hafta ünlüler takımından bir kişi elenecek. Survivor ünlüler takımı pazar günü yapılan ada konseyinde elenmesi için Berna Canbeldek ve Merve Oflaz adını çıkarmıştı. Berna Canbeldek eleme öncesi Doğukan Manço ile yaptığı büyük kavgayla gündem yaratırken dün akşam ekran başına oturunlar sürpriz bir gelişmeyle karşılaştılar.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ BU AKŞAM AÇIKLANACAK
survivorda-kim-elendi-bu-akşam-açiklanacak.jpgAcun Ilıcalı her salı akşamı yapılan Survivor elemesini yapmadı. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam saat 20.00'da açıklanacak. Acun Ilıcalı'nın Survivor elemesini neden son dakikada ertelediği merak konusu olurken yayınlanan son bölümde buna bir açıklama getirilmedi.

SURVİVOR BERNA VE DOĞUKAN KAVGASI
Survivor ünlüler adasında Berna Canbeldek gece yarısı büyük bir kavga çıkartmış ve Doğukan Manço'nun üstüne yürümüştü. Ünlüler adasında bu olay sonrasında Doğukan , Berna ile olan tüm iletişimi kesti. Hakan ise Berna olayı sonrasında o adadan gidene kadar ekip olarak Berna'yı protesto ettiklerini söyleyerek tuttuğu balıklardan vermedi.


SURVİVOR 14 NİSAN 2015 SON BÖLÜM - ÖDÜL OYUNU
Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler ödül oyununu kazandı. Mantı ödülünü kaybeden ünlüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.