BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Survivor Aleyna 2021 kimdir nereli kaç yaşında?

Survivor 2021 Gönüllüler takımında dikkat çeken isimlerden biri Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aslen Bursalı olan Aleyna Kalaycıoğlu 27 yaşında. Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanam Survivor Aleyna, 10 senedir Voleybol oynuyor.

Abone ol

Survivor 2021 Gönüllüler takımında yer alan ve ilk bölümden duru güzelliği ve duruşu ile dikkat çeken Survivor Aleyna, şimdiden bu senenin en çok konuşulan ismi olmaya aday. Gönüllüler takımında yer alan 27 yaşındaki Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aslen Bursalı olan Aleyna Amerika uçak mühendisliği bölümü kazanmış. 10 yıldır voleybol oynayan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2021 gönüllüler takımının en dişli rakipleri arasında yer alıyor. 

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, kendisi hakkında şu bilgileri verdi;

1998 Bursa doğumluyum. Yalova’da büyüdüm. Annemle babam ben 10 yaşındayken ayrıldı. Annem ve kardeşimle İstanbul’a taşındık. Bu taşınma süreciyle hayatım daha da değişti ve liseden sonra dil eğitimi alıp sınavlara hazırlanarak Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazandım. 10 senedir Voleybol oynuyorum son üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alıyorum. Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor.

Survivor ne zaman başlıyor: Survivor 2021 9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü ile izleyenlerle buluşacak. Yeni sezon öncesi yarışmanın yayınlanan tanıtım fragmanında kadrodaki isimlerin iddialı sözleri dikkat çekti. 

2021 Survivor ünlüler kadrosu kimler var: Survivor 2021'in ünlüler kadrosunda Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer,İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek yer aldı.

2021 Survivor Gönüllüler kadrosunda kimler var: Gönüllülerde ise Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu,İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora kadroya dahil oldu.