BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.494,03
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 kim elendi SMS sıralaması

Survivor 2016 adasında ünlüler takımından kim elendi belli oldu. Survivor SMS sonuçları acunn.com sitesinde yayınlanınca SMS birincisi Atakan olduğu anlaşıldı.

Abone ol

Survivor 8 Mart 2016 elemesinde ünlüler SMS sonuçları sıralamasında Avatar Atakan birinci oldu. Atakan Eda Akkaya'nın ismini elenmesi için söyledi peki SMS sonuçlarına göre Survivor'dan kim elendi?

Survivor oylamasında SMS birincisi olan Avatar Atakan seçimini 'Ada hayatında bize daha az uyum sağlayan ve mutsuz olan isim' diyerek Eda Akkaya adını verdi.

SURVİVOR KİM ELENDİ 8 MART 2016

Survivor ada konseyinde Tuğba Özay oylamada elenme adayı olmuştu. Ebru Öztürk adını ise eleme tahtasına kişisel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere yazdırmıştı. Avatar Atakan'ın Eda'nın adını vermesi ile birlikte bu üç isim arasından kim elendi sorusunun cevabı için SMS sıralamasındaki yerlerine bakıldı. SMS sıralamasında 9. sırada yer alan Ebru Öztürk elendi.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlar tam liste halinde Acun Medya tarafından yayınlandı. İşte 8 Mart 2016 tarihli Survivor SMS sonuçları;

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus günçe
8. Mehmet
9. Ebru Öztürk
10. Seda Tetik

SURVİVOR EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor adasında eleme adayı olarak ismi Nagihan Karadere tarafından söylenen Ebru Öztürk kimdir? Ünlü sevgilileri ile podyumda şöhreti yakalayan Ebru Öztürk yeni sevgilisi ile Survivor'a gitmeden hemen önce görüntülenmişti. Tuncay Şanlı 'nın eski sevgilisi olan Ebru Öztürk'ün son sevgilisi kimdir sorusu herkesin merakı olmuştu. 

Survivor adasında başarılı bir yarışma çıkaran Ebru Öztürk podyum kazaları ile sıkça gündeme geldi. Bu kazaların ilk sırasında ise dekolde frikikleri yer alıyor.

Survivor 2016 yarışmacılarından olan Ebru Öztürk kimdir? Podyumda göğüs kazaları ile gazetelere haber olan Ebru Öztürk ünlü dizi oyuncusu Bekir Aksoy ile olan aşkıyla tanınmıştı.

Spor sahalarından podyuma transfer olan Ebru Öztürk, frikikleri ile magazin medyasında sıkça yer alan bir isim. Aşk hayatı ile de sık sık haber olan Ebru Öztürk, 1984 İstanbul doğumlu.

Survivor Ebru Öztürk spor sahalarından podyuma transfer olan isimlerden. Ebru Öztürk manken olmadan önce voleyboy oyuncusuydu. Ebru Öztürk 1984 İstanbul doğumlu.

Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’ndaki bir fotoğrafı ile günlerce konuşulmuştu.

EBRU ÖZTÜRK PODYUMDAKİ FRİKİK KAZASI

Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Ebru Öztürk, podyumda dekolte kazası yaşamıştı. Defileyi gizleyen o dönemdeki sevgilisi Bekir Aksoy giydiği kıyafetin dekoltesi kayıp göğüsleri ortaya çıkınca “Göğsün açıldı Ebru” diye seslenmişti.

EBRU ÖZTÜRK ESKİ SEVGİLİSİ BEKİR AKSOY KİMDİR?

Ebru Öztürk, “Doktorlar” dizisiyle yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile bir dönem aşk yaşadı. İkilinin aşkları kısa süre sonra noktalandı. Ebru Öztürk'ü moda defilelelerine kadar izleyen Bekir Aksoy ilişkiyi noktaladı. Ayrılık hakkında ise "Bir erkeğe, biten ilişkinin ardından konuşmak yakışmaz" diyerek sebebini gizlemişti.

TUNCAY ŞANLI EBRU ÖZTÜRK AŞKI

Ebru Öztürk ilk ünlü aşkı Bekir Aksoy'dan ayrıldıktan bir yıl sonra bu kez eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin medyatik aşkı da başladığı gibi hızlı bitti.

EBRU ÖZTÜRK SON SEVGİLİSİ KİMDİR?

Aşk hayatı ünlüler geçidi gibi olan Ebru Öztürk , Survivor'a gitmeden hemen önce de son sevgilisi ile görüntülendi. Ebru Öztürk'ün son sevgilisinin adı magazin muhabirleri tarafından öğrenilemedi. Ebru Öztürk sevgili olduklarını itiraf edip "birbirimizi tanımaya çalışıyoruz" demişti.

SUİRVİVOR'DA EBRU ÖZTÜRK VE NAGİHAN KARADERE'NİN KÖPRÜLERİ YAKTIKLARI KAVGA