BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
HABER /  GÜNCEL

Sürücüler göz göre göre çarpıyor

Edirne’nin çeşitli nokta ve kavşaklarında bulunan MOBESE kameralarının kaydettiği kaza görüntüleri basın mensuplarına dağıtıldı.

Abone ol

MOBESE kameralarına yansıyan kaza görüntülerinin büyük çoğunluğunun kavşaklara meydana geldiği görülürken kazalarda sürücü hatalarının ön palana çıktığı görüldü.

Dağıtılan görüntülerde ilk kaza Olin kavşağında meydana geliyor ve kavşaktan dönen bir araca hızla gelen bir motorsikletin çarptığı görülüyor. Değirmenli kavşakta meydana gelen ikinci kazada ise trafik kurallarına uymayan bir sürücünün önündeki araca çarptığı an kameralara yansıyor.

Migros kavşağından meydana gelen kazada ise kırmızı ışıkta duran bir motorsiklet sürücüsüne arkadan hızla gelen bir araç çarpıyor ve motorsiklet sürücüsü taklalar atarak önce önündeki araca çarpıyor ardından ise yerde sürükleniyor. DSİ kavşağında kaydedilen başka bir görüntüde ise hızla giden bir araç sürücüsü kontrolü kaybediyor ve kayarak DSİ bahçesine düşüyor.

MOBESE kameraları tarafından kaydedilen görüntüler hepsinde sürücü hataları göze çarparken kazalarda can kaybının yaşanmaması ise tek teselli olarak kalıyor.