BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Süperstar Obama talimatıyla arandı

New York'ta konser veren Ajda Pekkan, Türkiye'ye döndü. Fakat havaalanında didik didik arandı. Aranmasına da şu yorumu yaptı...

Abone ol

New York'ta konser veren Ajda Pekkan, Türkiye'ye döndü. Süperstar İstanbul Atatürk Havalimanı'nda konserle ilgili bilgi verdi.

Pekkan, "Her şey çok güzeldi. Orada çok güzel reaksiyonlarla karşılaştım. Gurur duydum. 1800 kişi karşımdaki bu bir rekordu benim için. Konserin verildiği yerin tarihi bir kimliği vardı. Başarıyla sonuçlandı" diye konuştu. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde Hollanda'dan ABD'ye giden uçakta canlı bombanın yakalanmasının ardından Amerika'da havalimanlarında güvenliğin çok arttığını söyledi.

YİNE PARANOYA BAŞLADI

Ajda Pekkan, "Ayakkabılar çıkartılıyor. Metal olan her şey çıkartılıyor. Didik didik arandık. Obama'nın özel talimatı olmuş. Yine paranoya başladı. Onlar da bizim güvenliğimiz için yapıyorlar" dedi.

New York Times Gazetesi'nin kendisini "Türk Pop Divası" olarak nitelendirdiğini belirten Pekkan yeni yıl için "İnşallah çağdaş bir Türkiye, barış dolu bir ülkemiz olsun istiyorum. Bu kaoslar, kargaşalıklar bitsin. İnsanlar eskiden birbirlerini çok seviyorlardı. Yine öyle olsun istiyorum" mesajı verdi.