BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Sunderland Marsilyanın kaptanını transfer etti.

Arnavut ortasaha futbolcusu için Marseille'ya 5 Milyon Pound bonservis bedeli ödeneceği bildirildi.

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekibi Sunderland, birçok kulübün transfer listesinde olan Marseille kaptanı Lorik Cana ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sunderland kulübünün resmi internet sayfasındna yapılan açıklamada, Arnavut ortasaha futbolcusu için Marseille'ya 5 Milyon Pound bonservis bedeli ödeneceği bildirildi.

Sunderland teknik direktörü Steve Bruce ise, Arnavutluk Milli takım formasını 31 defa terleten tecrübeli futbolcuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Lorik gibi birçok kulübün takibi altında olan bir futbolcuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hem kulüp hem de Milli takım seviyesinde müthiş bir tecrübeyle bize gelecek ve kadromuza büyük katkı sağlayacak.

Bir oyuncunun Marseille gibi bir kulüpte kaptanlık yapması karakteri ve kendisiyle ilgili birçok şeyi anlatıyor ve Sunderland için fantastik bir transfer olduğuna eminim."

2005 yılında Paris St Germain'den Marseille'ya transfer olan 26 yaşındaki ortasaha futbolcusu, 2007'den beri kaptanlık yaptığı Fransız ekipte toplam 152 resmi maçta görev almış ve 6 asist yapıp 9 gol atmıştı.