BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.524,43
HABER /  SPOR

Genoa Militonun yerini Palacio ile doldurdu

Genoa, Boca Juniors'da forma giyen bir diğer Tangocu Rodrigo Palacio'yu kadrosuna katarak önemli bir transfere imza attı.

Abone ol

Arjantin'li golcüsü Diego Milito'yu Inter'e satan Genoa, Boca Juniors'da forma giyen bir diğer Tangocu Rodrigo Palacio'yu kadrosuna katarak önemli bir transfere imza attı.

Genoa kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 27 yaşındaki golcü futbocluyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yaklaşık 5 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle Boca Juniors'dan transfer edilen Arjantin'li yıldız, İtalyan ekipte forvet hattında diğer yeni transferler Hernan Crespo ve Sergio Floccari ile birlikte forma savaşı verecek.

2005 yılında Banfield'dan Boca Juniors'a transfer olan ve sarı lacivertli forma altında toplam 185 resmi maça çıkıp 82 kez fileleri havalandıran Palacio, kazanılan 3 lig ve 1 Copa Libertadores şampiyonluğunda önemli rol üstlenmişti.

Arjantin Milli takım formasını 8 defa giyen ve 1 gol atan tecrübeli futbolcu, daha önce Huracan kulübünde de hizmet vermişti.