BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  SPOR

Sumudica'dan ayrılık sinyali: Reddedemeyeceğim bir teklif aldım

Sözleşme yenileme konusunda kulübüyle henüz anlaşamayan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldığını açıkladı.

Abone ol

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'dan ayrılık sinyali. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 49 yaşındaki teknik adam, Rumen basınına konuştu. Gaziantep FK ile henüz masaya oturmadığını söyleyen Sumudica "2 futbolcu transfer etmek istiyorum ancak bütçemiz yetersiz. Bu şartlarda devam etmem zor" ifadelerini kullandı.

''Reddedemeyeceğim bir teklif aldım''
Eski takımı El Shabab'ın ilgisini doğrulayan Rumen teknik adam "Reddedemeyeceğim bir teklif aldım. Antep'teki sözleşmemi tamamlamak istiyorum ama bana önerilen ücret çok yüksek. Gelecek haftaya kadar her şeyin netleşeceğini düşünüyorum" dedi.

''Sumudica'nın yanıtı beklenmektedir"
Gaziantep Futbol Kulübü, ülkesinin basınına konuşan ve reddedemeyeceği bir teklif aldığını ve önümüzdeki hafta takımdan ayrılabileceğini iddia eden Teknik Direktör Marius Sumudica ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ücret arttırımıyla birlikte yeni sözleşme teklif edildi. Sumudica'nın yanıtı beklenmektedir" ifadelerine yer verdi.