BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Suluova'da halı saha seferberliği

Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, ilçenin Hürriyet, Yeni Mahalle, Cevizdibi ve Yenidoğan Mahalleleri'nde 4 adet halı saha inşaatı başlattıklarını açıkladı.

Abone ol

"20 Mahalleye, 20 Park Projesi"ni hayata geçiren ve bu çerçevede 2 yılda içinde oyun gruplarının da yer aldığı toplam 42 adet park yapmaya başaran Suluova Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Suluova'nın Hürriyet, Yeni Mahalle, Cevizdibi ve Yenidoğan Mahallelerinde 4 adet halı saha inşaatı başlattıklarını belirten Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, her biri 100 bin TL'ye tesis edilecek sahaları kendi imkânlarıyla 20 bin TL'lik bir harcama yaparak hayata geçireceklerini belirtti.

"Amacımız vatandaşlarımızı ve bilhassa gençlerimizi kahve köşelerinden ve sağlıksız ortamlardan kurtarıp, spor yapmaya teşvik etmektir" diyen Başkan Mahmut Boz, vatandaşların ücretsiz yararlanabilecekleri ve gece aydınlatmasının da olacağı halı sahalardan daha fazla yapmayı planladıklarını kaydetti.

Sahaların her birinin bir hafta gibi sürede tamamlanacağını ifade eden Boz, sahaların açılışına ise Amasya'da görev yapan basın mensuplarını davet ederek basın takımı ile belediye takımı arasında futbol maçı yapmayı düşündüklerini söyledi.