BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hentbolcular Sinop'ta kampa girdi

Hentbol Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına hazırlanan U18 Erkek Milli Takımı, Mısır Milli Takımı ile Sinop'ta kampa girdi.

Abone ol

Bugün başlayan ve 7 Mayıs tarihinde sona erecek olan hazırlık kampı kapsamında, Türk Milli Takımı, Mısır ile hazırlık müsabakaları yapacak.

Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda başlayan hazırlık maçlarını çok sayıda vatandaş izliyor. Türkiye Hentbol Federasyonu Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Bilge Soylu, güzel bir atmosferde kampa başladıklarını belirterek, Sinop kampı ardından milli takım oyuncularının İsrail'e gideceğini söyledi. Soylu, "Şu an Sinop'ta U 18 yani 18 yaş altı Mısır Hentbol Milli Takımı ile hazırlık maçları yapıyoruz. Bu hazırlık maçlarındaki gayemiz, Slovakya'da oynanacak olan Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçlarına hazırlıktır.

Slovakya'da yapacağımız maçlar için önce Mısır Milli Takımı ile 3 maç yaparak hazırlanacağız. Buradan sonra pazartesi günü takımımız İsrail'e gidecek. İsrail'de yaptığı hazırlıklar sonrası Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları'na katılmak üzere Slovakya'ya gideceğiz" diye konuştu.