BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Alkollü gençlerden rezil kavga (video)

Alsancak'ta yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Alkolün dozunu fazla kaçıran çift kavga ederek rezillik çıkardı.

Abone ol

İddialara göre İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Bölümü'nde öğrenim gören Elif S. ile Yaşar Üniversitesi’nde okuyan erkek arkadaşı Irmak E. gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek alkol aldı.

Alkolün dozunu fazla kaçıran genç çift daha sonra Alsancak Sevinç Pastanesi karşısındaki otobüs duraklarında kavga etmeye başladı.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER BÖYLE TEKME TOKAT KAVGA ETTİ

Kavga sonrasında erkek arkadaşına kızan Elif S. çırılçıplak soyundu. Genç kızı gören vatandaşlar ise durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri genç kızı sakinleştirerek elbiselerini giymesini istedi. Haklarında işlem yapılmak üzere polis merkezine götürülmek istenen çift karakola gelmemek için polise uzun süre direndi.

Alsancak Polis Merkezi'nde rezillik çıkarmaya devam eden çift kendilerini görüntüleyen gazetecilere sergiledikleri ilginç tavırlarla dikkat çekti. Nezarethaneye götürülen Elif S. bir süre sonra "Nefes alamıyorum. Çıkarın beni buradan" diyerek polislere bağırmaya başladı.

Genç kızın tepki göstermesi üzerine Elif S. polis ekipleri tarafından karakolun kapısına çıkartıldı. Daha sonra yanına gelen erkek arkadaşını tokatlamaya başlayan Elif S., ardından kendisini muayene etmeye gelen doktorlara hakaret etti.

Bunun üzerine sinirlenen Irmak E., Polis Merkezinin kapısında oturan kız arkadaşını tekmeledi. Aldığı tekme darbesiyle fenalaşan genç kızın yardımına az önce hakaret ettiği polisler yetişti. Gözaltına alınan Elif S.'ye görevli polislere ve doktorlara hakaret etmekten, hayasız hareketlerde bulunmak, icrai rezalet ve kamu malına zarar vermekten haklarında işlem yapıldı. Polis konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.