BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şu babanın iğrençlikleri pes dedirtti!

Trabzon'da kızına tecavüz eden baba 52 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Abone ol

Trabzon'da iki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 40 yaşındaki Hakkı Ö., 52 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Hakkı Ö., iddiaya göre 2003- 2007 yılları arasında büyük kızı S.Ö.'ye ve küçük kızı S.Ö.'ye tecavüzde bulundu. Abla S.Ö., babasının küçük kardeşine de tecavüz ettiğini öğrenince gerçeği annesine anlatttı. Bunun üzerine aile polise haber verince Hakkı Ö. kaçarak izini kaybettirdi. Polisin takibi sonrasında 2009 yılında İstanbul'da yakalanan Hakkı Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Babalarının tecavüz ettiği kızlardan büyük olan S.Ö., geçen yıl Erzincan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Kız Yetiştirme Yurdu'nun üçüncü kat penceresinden çarşfa sarkıtıp inerken düştü ve hastanede yaşamını yitirdi.

BERAATİNİ İSTEDİ AMA MAHKUM OLDU

Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Hakkı Ö. son savunmasında, "Çoluk çocuğuma sahip çıkmam için tahliye olmam gerekiyor. Rezalet bir davanın içine düştüm. Bir çocuğumu ve işimi kaybettim. Cezaevinden çıkıp çoluk çocuğumun başına geçerek işimi kurmak istiyorum" dedi ve beraatini istedi.

Mahkeme heyeti kararında, sanık Hakkı Ö.'yü, kızlarına karşı değişik zamanlarda aynı suçu birden fazla işlemesi söz konusu olduğundan, her kızı için 26'şar yıl olmak üzere toplam 52 yıl hapis cezasına çarptırdı.