BIST 10.298
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.455,34
HABER /  MAGAZİN

Okan Karacan'ın AK Parti sevgisi (video)

Kanal 24'te yayınlanan Seçmenin Nabzı adlı programa katılan ünlü şovmen Okan Karacan, AK Parti'yi yere göğe sığdıramayanlardan

Abone ol

Kanal 24'te yayınlanan Seçmenin Nabzı adlı programa katılan ünlü şovmen Okan Karacan, AK Parti'yi yere göğe sığdıramayanlardan.

Bindiği seçim takside soruları cevaplayan Okan Karacan, neden AK Parti'yi desteklediğini şöyle anlattı: "Ben de, AK Parti, rekor imza atacağına inananlardanım. Ülkeyi çok gezen biriyim. Büyükşehirlerde lüks kafelerde ülkenin yönetilmediğini gördüm. Sayın başbakanımız ekibi ile önemli işlere imza attı.

"Yüzde 50 yakın oy bekliyorum"

Samimi olmak lazım, ben yüzde 50 oy bekliyorum. Zamanımda rahmetli Turgut Özal'a da büyük bir kesim muhalefet olmak istiyordu. Bu Türk halkının karakterinde var. Şimdi de öyle. Bu yanılgıya AKP de yaşamak istemiyorum.

"Büyük yenilikler yapıldı"

Bazı birimlerin çalışmadığı görüldü. Ben bir belediye başkanına dokunabiliyorum, valiyle konuşabiliyordum. Bunlar maalesef eskiden kolay olmuyordu. Çok kolay erişebiliyorum. Evimden işe giderken dua ederek gidiyorum (tüneller sayesinde) Ben İstanbul için konuştum. Ülkenin genelinde görüyorum."