BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.397,10
HABER /  GÜNCEL

Striptiz davasına 5 dakikada boşanma!

3 gün evli kalan çift, karşılıklı suçlamalarından vazgeçti. Mahkeme bu evliliği 5 dakikada bitirdi!

Abone ol

Antalya'da oturan ve 3 günlük evliliklerinin ardından açtıkları boşanma davasında stripriz fotoğraflarıyla gündeme gelen hostes Z.İ. ile kabin memuru eşi S.İ. karşılıklı suçlama ve taleplerinden vazgeçince, 5 dakikada boşandı.

Özel bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak 7 yıldır çalışan 27 yaşındaki S.İ., aynı firmada işe başlayan 24 yaşındaki hostes Z.B. ile kısa süren flörtün ardından 22 Nisan 2009 tarihinde evlendi. Evliliğinin 3'üncü gününde kavga eden çift ayrı yaşamaya başladı. Boşanma davası açan S.İ., “Karım son derece iffetsiz bir yaşam tarzı sürüyor” diyerek eşinin striptiz yaparken çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye sundu.

Eşinin kendisine Human Papilloma Virüsü (HPV) bulaştırdığını ve genital bölgesinde siğiller çıktığını belirterek karşı dava açan Z.İ. de 30 bin lira tazminat ve aylık 500 lira nafaka talep etti. Genç kadın, “Bu cinsel hastalık rahim kanserine kadar ilerleyebilir” dedi.

Her iki dava Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'nde birleştirilerek geçen günlerde görüldü. Kabin memuru ve hostes eşi, gazetelere haber konusu olan suçlamalarını geri çekti. S.İ., avukatı İsmail Attila aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçesinde eşi hakkındaki tüm suçlamalardan vazgeçerken, Z.İ. de tüm taleplerinden vazgeçtiğini mahkemeye bildirdi.

Anlaşmalı olarak boşanma talebiyle Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'ne başvuran çifti, hakim 5 dakika süren duruşma sonunda boşadı.

Human papilloma virüsü (HPV) 

Hem kadında hem de erkekte genital bölgede Human Papilloma Virus (HPV) enfeksiyonu sonucu gelişen karnıbahar görünümündeki siğillerdir. Bazen tek bir bölgede, bazen birkaç bölgede, bazen topluiğne başı kadar ufak, bazen de 5 cm çapına (ender durumlarda 15-20 cm çaplı olabilir) erişebilen ağrısız kitlelerdir.

Ülkemizde de giderek artan sıklıkta görülen bu cinsel yolla bulaşan enfeksiyonun hem erkekte hem de kadında, ancak özellikle kadında yaratması muhtemel sağlık sorunları nedeniyle her bireyin bu enfeksiyon hakkında bilgi sahibi olması ve kendisinde ya da eşinde bu enfeksiyondan şüphelendiğinde doktora başvurması gerekir.

HPV enfeksiyonu cinsel yolla bulaşan hastalıklar grubunda yer alır. Özellikle çok sayıda cinsel eşi olan (veya öncesinde olmuş olan) bireyler ve bu bireylerin eşlerinde yaygındır. Virüsün bulaşması başka bir bireyin cinsel temasıyla olur.

6 YIL ÖNCE BASTIRDIĞI DÜĞÜN DAVETİYESİ GERÇEK OLDU... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Rize'de Levent Diril’in 6 yıl önce sevgililer gününde kız arkadaşına hediye etmek için özel olarak bastırdığı ve üzerinde 10.10.2010 tarihi yazan düğün davetiyesi gerçek oldu. Arkadaşlıklarını ilerleten Levent Diril ve Filiz Gençtürk, dün dünyaevine girdi.

Rizeli gemi Kaptanı 30 yaşındaki Levent Diril dayısının Artvin’in Hopa İlçesi’ndeki marketinde çalışan 25 yaşındaki Filiz Gençtürk ile 2004 yılında tanıştı. Levent Diril, o yıl 14 Şubat sevgililer gününde kız arkadaşına hediye için özel olarak matbaada bir adet düğün davetiyesi bastırdı.

Diril, davetiyenin tarih bölümüne ise rast gele seçtiği 10.10.2010 tarihini yazdırdı. Düğün salonu yeri bölümüne de ‘10.10.2010 düğün salonu’ ibaresini ekletti.

Aradan geçen sürede arkadaşlıklarını ilerleten çift geçen yıl evlenme kararı aldı. Levent Diril, evlilik tarihi olarak sevgililer gününde yaptırdığı davetiyeye yazdırdığı 10.10.2010 tarihini seçti.

Ailelerin de uygun görmesiyle çiftler bugün Rize’de bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Levent Diril, eşiyle 2004 yılında tanıştığını belirterek ‘Tanışmamız sevgililer gününe yakın bir tarihti. 14 Şubat 2004 tarihinde sevgililer gününde hediye amacıyla eşime özel bir davetiye bastırdım. Hem bir jest olsun hem de evliliğe bir adım atma düşüncemiz oluşsun diye mesaj vermek istedim. Sonradan arkadaşlığımız ilerledi. Düğün tarihine geçen yıl karar verdik. Bu tarihi de o davetiyeden esinlenerek belirledik” dedi.



Filiz Gençtürk ise “6 yıl önce o davetiyeyi alınca çok şaşırmıştım. Tarihi de ilgimi çekmişti. Şimdi düğünüm o tarihe denk geldi. Çok mutluyum” dedi.

DOĞUMDA İŞKENCECİ EBE ŞOKU! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Adana Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'nde 4'üncü çocuğunu normal doğumla dünyaya getiren 32 yaşındaki Zübeyde Aygan, doğum esnasında görevli ebe hemşire D.T´nin yüzüne tükürerek hakaret ettiğini, sancı çekerken farkında olmadan elini tuttuğu için de koluna birçok kez enjektörlü iğne batırdığını iddia etti.

9 Ekim gecesi eşi 38 yaşındaki Hasan Aygan tarafından sancıları artınca Adana Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'ne götürülen ve doğumhaneye alınan Zübeyde Aygan, "Odaya gelen ebe hemşire D.T. kaçıncı doğumum olduğunu sordu. '4'üncü' deyince, yüzüme tükürerek hakaret etti. Sesimi çıkarmadım. Doğum esnasında farkında olmadan kolunu tuttuğumda, sinirlenen hemşire eline geçirdiği enjektörlü iğne ile bana saldırdı. İğneyi defalarca sol koluma batırdı" diye suçladı.

Taburcu olduktan sonra Fevzipaşa Mahallesi'ndeki evine gelen Zübeyde Aygan, kanlı elbisesini ve kolundaki iğne izlerini gösterip, hemşire D.T. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

"PARAYLA BİRLİKTE OLDU, EVLENECEKTİM"... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, Gürcistan uyruklu M.K’yi (39) yaklaşık 6 ay Zeytinlik Mahallesi’nde bir evde zorla tutarak, parasını gasp edip tecavüz ettiği ve başka erkeklerle para karşılığı fuhşa zorladığı iddiasıyla tutuklanan garson Orhan Ö. (46) ile yine aynı kadına tecavüz ettiği iddia edile oğlu Yaşar Ö.’ın (26) tutuksuz yargılanmasına başlandı.

PARASINI VERDİM, BİRLİKTE OLDUM

Hakkındaki suçlamayı kabul etmeyen tutuklu sanık Orhan Ö., "Ben gazinolarda garsonluk yaparım. Kadın da gazinolardan konsomatrislik yapardı. Bu vesileyle kendisiyle tanıştım. Kadın kendi isteğiyle evimde kaldı. Para karşılığı birkaç kez birlikte olduk. O da anlaştığımız saat karşılığı birlikte olduk. Saati geçince parası artıyordu. Kimseyi zorla alıkoyup bir şey yapmış değilim. Hatta eşimden ayrıldığım için kendisiyle evlenecektim. Bunu oğlum Yaşar’a bahsetmiştim. Ancak kadın benimle evlenmeyi Türkiye’de rahat kalabilmek için kabul edince ben kabul etmedim. Bunun için böyle iftiralara maruz kaldım. Tahliyemi istiyorum" diye kendini savundu.

BELİM KIRIK, NASIL TECAVÜZ EDEBİLİRİM

Diğer tutuksuz sanık Yaşar Ö. da kadınının yalan söylediğini öne sürerek, "Geçirdiğim trafik kazası sonucu, belim üç yerinden kırık. Durum böyle olunca ben ne ağır bir şey kaldırabilirim. Ne de güreşebilirim. Nasıl olacak da kadının bahsettiği gibi zorla ilişkim olsun" dedi.

Savunmaların ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanığın suç vasfının değişme ihtimalini göz önüne alarak tahliyesine karar verip duruşmayı erteledi.