BIST 10.277
DOLAR 32,19
EURO 34,76
ALTIN 2.388,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankaralılar 'Malatya'ya hayran kaldı

Malatya Valiliği'nce Ankara'da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri'ni 4 günde 400 binden fazla kişi ziyaret etti.

Abone ol

Malatya Valiliğinin öncülüğünde Ankara'da düzenlenen ve dört gün süren ''Malatya Tanıtım Günleri'' etkinliği sona erdi.

Malatya Valisi Ulvi Saran, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki etkinlik süresince, 400 binin üzerindeki ziyaretçinin stantları ziyaret ettiğini söyledi.

Etkinlik sayesinde, gurbetteki Malatyalılar ile kentin bağlarının yeniden güçlendirildiğini belirten Saran, 7-10 ekim tarihleri arasında yapılan Malatya Günleri'nin sorunsuz bir şekilde tamamlandığı vurguladı.

Beklediğimizin üzerinde ilgi gördük

Saran, ''Beklediğimizin çok çok üstünde bir ilgiyle karşılaştık. Bu da bizim için sevindirici bir sürpriz oldu. Ankaralılara ve Malatyalılara yürekten teşekkür ediyorum. İlgi ve katılımdan dolayı hoşça vakit geçirmiş olduklarını umuyorum. Bu etkinlik şehrimizin Malatya dışında tanıtımına yönelik en büyük organizasyonu niteliğini taşıyor. 4 gün içerisinde gözlem ve tahminlerimize göre stantlarımıza 400 binin üzerinde ziyaret gerçekleşti. Şu ana kadar il tanıtımları kapsamında yapılan en büyük organizasyonu gerçekleştirdiğimizi iddia ediyoruz'' dedi.

200 stand

Malatya'daki 130 kurumun stantlarda tanıtım yaptığını dile getiren Vali Saran, yemek stantlarıyla birlikte bu rakamın 200'e ulaştığını aktardı.

Saran, etkinliğin amacına ulaştığını kaydetti.