BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
HABER /  SAĞLIK

Streç film ile göbek yağlarınızı bu şekilde eritebilirsiniz

Göbek bölgesindeki fazla yağlardan rahatsız olan kişiler, çeşitli egzersiz ve diyetlerden ziyade, streç film ile istediklerine ulaşabilir.

Abone ol

Özellikle kadınların rahatsız olduğu göbek bölgesindeki aşırı yağlanmalar, adeta korkulu bir rüyaya dönüşebiliyor. Kilolu olmayan kişilerde de göbek bölgesinde yağlanma görülebilirken, bu durumdar rahatsız olan kişiler, çeşitli yöntemleri dener.

Ancak çeşitli diyet ve egzersizlerden ziyade, sadece streç film ve zencefil kullanarak göbek yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Hem sağlığa iyi gelen hem de kilo vermeye yardımcı olan zencefili, streç film ile kullanarak faydasını görebilirsiniz. İşte zencefilli streç film yönteminin detayları...

Malzemeler
- 1 çorba kaşığı rendelenmiş zencefil veya zencefil tozu
- 4-5 çorba kaşığı kadar vücut losyonu
- Streç film
- Havlu

Hazırlanış
Havluyu ılık bir su ile ıslatın. Zencefili tutturmak istediğiniz bölgenin çevresine sarın ve 5 dakika bekletin. Vücut losyonunu zencefille karıştırdıktan sonra göbek bölgesine yayın. Yayma işlemi bittikten sonra streç filmi sararak en az 6 saat bekleyin.

* Etkili bir sonuç almak için zencefilli streç film yöntemini uyumadan önce uygulayın. Karıncalanma hissedebilir, bu streç film yönteminin işe yaradığını gösterir.