BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  MAGAZİN

Esra Balamir kaç yaşında boşandığı ilk eşi kimdir?

Magazin dünyasında adı dönem dönem farklı haberler ile çıkan Esra Balamir'in hayatı merak konusu oldu. Esra Balamir kimdir, kaç yaşında ve kiminle evlendi, evli mi sorusu merak konusu oldu. Aslen Adanalı olan Esra Balamir 44 yaşında. 1998  yılında oyuncu  Yalçın  Dümer ile evlenen Esra Balamir 1999 yılında boşandı.

Abone ol

Esra Balamir kaç yaşonda, aslen nereli ve hiç evlendi mi sorusu merak konusu oldu. Son olarak Flash TV ekranlarında magazin yorumculuğu yapan Esra Palamir 44 yaşında ve aslen Adanalı. 1998  yılında oyuncu  Yalçın  Dümer ile evlenen Esra Balamir 1999 yılında boşandı. Esra Balamir daha sonra yeni bir evlilik yapmadı. 

ESRA BALAMİR KİMDİR: 2016 İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katıldı. Esra  Balamir,  7  Eylül  1975 tarihinde  Adana’da  doğmuştur.  Esas  adı  Esra Balamaz’dır.  Rana  Balamaz  adında  bir  ablası  vardır.  Annesinin  adı  Nalan Özılgaz’dır. 

Babası uyuşturucu batağına saplandıktan sonra annesi, babasının öz yeğeniyle Avustralya'ya  kaçtı. Babası Alaattin Balamaz  2004  yılında  64  yaşında iken  Adana  Kürkçüler  Cezaevi'nde  kesinleşmiş  5  ay  hapis  cezasını  çekerken, merdivenlerden ayağının kayıp düşmesi sonucu öldü.  Esra  Balamir  tv  de  sabah programını  sunarken  olaylı bir  şekilde yerini  Harika Avcı'ya kaptırmıştı Esra  Balamir,  2004  yılında  “Ünlüler  Çiftliği”  yarışmasına  katıldı. 

Programın sunuculuğunu Seray Sever yaparken,  yarışmacılar Esra  Balamir,  Serpil Çakmaklı, Murat Başaran, Leyla  Adalı,  Naşide Göktürk,  Küçük  İbo, Mustafa  Uğur,  Ahu Tuğba,  Yalçın  Özden, Bora  Gencer,  Yaşar  İpek oldular. Esra  Balamir,  1998  yılında oyuncu  Yalçın  Dümer ile evlendi.  Galatasaray Adası'nda  gerçekleştirilen nikâhını Recep Tayyip Erdoğan kıymıştı. 1999 yılında boşandı.

2016 yılında 1 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında başlayacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler  yarışmasına  katıldı.  Son olarak Flash TV ekranlarında magazin yorumculuğu yaptı. 

Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar  ise  Aslızen, Berna Öztürk,  Elif  Ece  Uzun, Esra  Balamir,  Esra  Sönmezer,  Gizem  Özdilli,  Hatice  Çarpar,  İnci  Pars,Neslihan Önder, Nil Karataş, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğçe Özbudak, Yasemin Öztürk, Yeşim Erç