BIST 10.176
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.463,20
HABER /  SPOR

Stefan Kuntz gönderildi mi? TFF'den son dakika açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevine son verildiği iddialarını yalanladı.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

"Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur."

Ne olmuştu?

Alman teknik adamla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Kuntz'un alacağı tazminatın ise 1.2 milyon Euro olduğu iddia edilmişti.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile Eskişehir'de berabere kalmasının ardından özel maçta da Japonya mağlubiyetiyle birlikte eleştiri okları Stefan Kuntz'a yöneltilmişti.