BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.409,42
HABER /  SPOR

Söz sırası Appiahta

İtalyan kulüpleriyle sık sık görüşme yaptığı öne sürülen Ganalı futbolcu hakkındaki iddialarla ilgili konuştu.

Abone ol Geçirdiği ciddi sakatlığın ardından Fenerbahçe tarafından lisansı dondurulan ve sakatlığının düzelmesi için yoğun bir çalışma temposu uygulayan Stephen Appiah'ın sık sık İtalya'ya gitmesi beraberinde dedikoduları da getiriyor.

Lig TV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; İtalyan kulüpleriyle transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Ganalı futbolcu için Brescia ve eski kulübü Juventus'un ısrarcı olduğu ortaya atılırken Appiah bu transfer dedikodularını yalanladı.

İtalya'ya sadece doktorlarını görmek ve tedavi olmak için gittiğini kaydeden tecrübeli futbolcu kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe futbolcusu olduğunu yineledi ve Juventus'a şu an için transfer olma ihtimalini imkansız olarak değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğu için hiçbir İtalyan yöneticiyle görüşmediğini de sözlerine ekleyen ve "Şu an aklımda transfer yok. Formda bir şekilde sahalara dönmek için elimden geleni yapıyorum. Bu dönemde böyle transfer dedikoduları duymak istemiyorum" açıklamasını yapan Ganalı futbolcu uzun zamandan beri sakatlıktan kurtulmak için İsviçre'de çalışmalarını sürdürüyor.