BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  MAGAZİN

Söz dizisinin savcı Derya'sı Deniz Baysal nereli evleneceği şarkıcı Barış Yurtçu kimdir?

Bu sezon Söz dizisine katılan Deniz Baysal şarkıcı ve solist Barış Yurtçu ile evleneceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Söz dizisinin savcı Derya'sı Deniz Baysal kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Sevgilisi Barış Yurtçu kimdir? İşte merak edilenler:

Abone ol

Star TV kanalında yayınlanan Söz dizisinin kadrosuna bu sezon katılan güzel oyuncu Deniz Baysal, ünlü rock grubu Kolpa'nın solisti Barış Yurtçu'yla evleniyor. 2.5 yılı aşkın süredir birlikteliklerini koruyan çift bu mutlu haberi sosyal medya hesaplarından sevdiklerine duyurdular.

DENİZ BAYSAL KİMDİR? Deniz Baysal 5 nisan 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.Ailenin en küçük bireyi olan Baysal'ın annesi ve babası ayrı yaşıyor. 10 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başladı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden Dış Ticaret bölümü mezunu oldu. Basketbol oynadığı zamanlarda burnu kırıldıktan sonra oyunculuğa yöneldi. Oyunculuğuna İzmir Belediye tiyatrosunda başlamıştır. İlk tiyatro oyunculuğuyla başlayıp daha sonra dizilerde rol almaya başlamıştır.


DENİZ BAYSAL OYNADIĞI DİZİLER Deniz Baysal, 2011 yılında "Derin Sular" dizisinde Nisan karakteriyle rol almıştır. Bu dizi oyuncunun ilk dizisidir. Derin Sular dizisinde Hilal Altınbilek ve Şükrü Özyıldız ile oynamıştır. 2014 yılında "Kaçak Gelinler"adlı dizide 'Kainat! rolünü oynamıştır. Bunun dışında,Babalar ve Evlatlar, Aşk Ekmek Hayaller, Beyaz Yalan, Sevda Kuşun Kanadında, Rüzgarın Kalbi ve Fazilet Hanım ve Kızları'nda oynamıştır.

BARIŞ YURTÇU KİMDİR? 19 Mayıs 1983 doğumludur. Aslen Adana'lı olan Barış Yurtçu, Kolpa isimli müzik grubu kurucularındandır. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

BARIŞ YURTÇU'NUN KOLPA GRUBUYLA YAPTIĞI ALBÜMLER
2010 yılında Maximum
2011 yılında Yatağın Soğuk Tarafı
2014 yılında Aşk ve Hayat Hakkında


2 buçuk yılı aşkın süredir beraber olan çift evlilik kararı aldı. Evlilik tarihleri henüz belli değil.