BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  MAGAZİN

Yasak Elma 15. yeni bölüm 2. tanıtım yayınlandı! Alihan ile Zeynep...

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 15. bölüm yeni 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor ?

Abone ol

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 15. yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Entrika ve kin dolu bir önceki bölümün ardından bu bölümde Alihan ile Zeynep arasında esen aşk rüzgarına tanık olacağız. Bildiğiniz gibi Alihan, Zeynep'e yakınşabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu ancak Zeynep kendisini uzak tutuyordu. Bu tanıtımla birlikte Zeynep'in de Alihan'a yakılaştığını duygularına karşılık verdiğini görüyoruz.

İŞTE YASAK ELMA'NIN 15. YENİ BÖLÜM 2. TANITMI:

YASAK ELMA 14. ÖZETİ: Ender, Sinan'la olan ilişkisini saklamak için Zehra'yı ikna etti.  Zehra kocası ile Ender'e inanıp onların planına uyar. Ender, Zehra ile giden kötü ilişkisini düzeltmeyi başarır, Zehra babası Halit ile barışır. Yeni bölümde Halit, Yıldız'ı balayına götürür ve boşanmanın eşiğinden dönerler. Ender, Sinan ve Zehra ile yemek yerken Halit ile Yıldız'ın balayına gittiğini öğrenir. Ender, Zehra'yı kandırmayı tamamen başarmıştır. Ancak kardeşi Ender ile Sinan'ın ilişkisinden şüphelenmeye başlamıştır.

ALİHAN'IN VAZGEÇMEYE NİYETİ YOK: Alihan ile Zeynep karşı karşı gelirler. Alihan, Zeynep'in çalıştığı yeri satın alır ama Zeynep işten ayrılacağını söyler. Ancak Alihan'ın pes etmeye niyeti yoktur ve Zeynep'in kapısına dayanır. Yıldız'ın yorumu ise; Alihan'ın dilinde “seni seviyorum” demek, Zeynep'in çalıştığı iş yerini satın almak demek…” olur.

YILDIZ TUZAĞA DÜŞÜYOR: 
Yıldız, Defne ile tanışır ancak Yıldız onu çok sevmiştir.  Yıldız o kadar çok sever ki Defne'yi sık sık görüşmeye başlarlar. Defne, Yıldız'ın aklını karıştırır ve para bulabilmek için ona çok tehlikeli bir yol sunar.

ENDER SİNAN'DAN KURTULUYOR: Ender ile Sinan yeniden yakınlaşmaya başlar. Ender, Sinan'ın yanına gider. İki aşık kozlarını paylaşmaya başlarlar. Ender, Zehra ile evliliğinin hesabını sorar. Sinan yurt dışına kaçmayı teklif eder. Ender, Sinan'ın teklifini kabul eder, ama bakışları soru işareti yaratır.

Ender, Zehra'ya gidip Sinan'ın sevgilisi ise kaçma planları yaptığını söyler. Sinan'a gidip her şeyin farkındayım deyip ondan ayrıldığını açıklar. Ender, Sinan'dan da kurtulmuştur. Final sahnesinde Yıldız ile Halit evde Zeynep ile Alihan'ı beraber uyurken yakalar.