BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  POLİTİKA

Soyludan ekonomi tarifi

DP lideri Soylu İstanbullularla buluştu. Soylu, Erdoğan'ın ekonomik söylemlerine gönderme yaptı.

Abone ol

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Demokrat Eller Türkiye İle Buluşuyor” projesi çerçevesinde İstanbullularla kuçaklaştı.

Soylu, 14 Eylül’de İstanbul’dan başlayan 20 Ekim tarihine kadar İstanbul dahil pilot olarak seçilen 6 ilde sürecek olan ve 2 milyon vatandaşla tokalaşmayı hedefleyen projenin İstanbul’daki ikinci ayağında Bahçelievler, Şirinevler, Yenibosna ve Avcılar’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Bahçelievler’e gelişinde 150’yi aşkın bir araç konvoyu ile karşılanan Soylu, esnafla tek tek tokalaştı. Esnafa işlerini soran ve iyi bayramlar dileklerini ileten Soylu’ya vatandaşlar işlerinin durgunluğundan yakındı. Bir esnafın Soylu’nun bu sorusuna “Türk halkı şükürcü değil mi. Hep şükrediyoruz” diye karşılık vermesi dikkat çekti.

Soylu da Başbakan Erdoğan’ın ekonomiye ilişkin açıklamalarına gönderme yaparak “Ekonomi bazı istatistiklerle konuşmak değildir. İnsanlar evine ekmek götürebiliyorsa ekonomi odur” diye konuştu.

Demokrat Parti Liderine balkon ve pencerelerine çıkan vatandaşlar da el sallayarak selam verirken, Soylu, öğrencilerle de sohbet etti. Büyüyünce ne olacaklarını soran Soylu’ya, öğrencilere ders durumlarını da sordu.