BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.431,41
HABER /  GÜNCEL

Sosyetenin tatil cenneti kana bulandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, otel işletmecisi iki ortak arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Abone ol

Otel ortaklarından Savaş Arı vücuduna isabet eden 7 kurşunla hayatını kaybederken, cinayet zanlısı Ş.S., jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Otelin 3'üncü ortağının sosyetenin tanınmış ismi E.A. olduğu öğrenildi.

Olay, saat 20.30 sıralarında, ilçeye bağlı tatil cenneti Göltürkbükü Beldesi Meleme Mahallesi'nde meydana geldi. 2011 yılında işadamları 37 yaşındaki Savaş Arı, sosyetenin tanınmış isimlerinden E.A. ve Ş.S. (49) ortaklaşa Türkbükün'de bulunan oteli satın almıştı. Ş.S.'nin iddiaya göre kendisine ait hisseyi ödememesi üzerine ortağı Arı ile arasında anlaşmazlık başladı. Akşam saatlerinde sokakta yürüyen Arı ile Ş.S. karşılaştı. Anlaşmazlık üzerine başlayan tartışma büyüyüp silahlı kavgaya dönüştü. Ş.S.'nin sinirlerine hakim olamayıp belinden tabancasını çıkarması üzerine kaçmaya başlayan Arı, yakındaki lokantaya sığındı.

Peşinden gelen Ş.S.'yi gören Savaş Arı, kendini lokantanın camından dışarı attı. Kanlar içinde yerde kalan Arı'ya, Ş.S., kurşun yağdırıp kaçtı. Onlarca kişinin gözleri önünde gerçekleşen olayda, Arı'nın sırtına 3, göğsüne de 4 kurşun isabet etti. Çevredekiler, jandarma ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunup ambulans istedi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Arı'nın, olay yerinde öldüğünü belirledi. Ş.S.'de yaklaşık 500 metre mesafedeki kaldığı otelde jandarma tarafından kaçma hazırlığı içerisindeyken yakalandı. Gözaltına alınan Ş.S. Bodrum ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Olay yerinde yapılan gerekli incelemelerin ardından Arı'nın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cinayeti gören görgü tanığı lokanta sahibi M.K., "Akşam saatleriydi dükkanı temizliyorduk. Bir iki müşteri vardı. O anda birisi içeri koşarak girdi. Arkasından biri silahla ateş ediyordu. Ardından camı kırıp kendisini bahçeye atan kişi yere düşünce diğeri de silahla ateş etmeye devam etti. Olayın şokunu hala atlatamadık. Ne vuranı ne vurulanı tanıyoruz" dedi.

OTELE MAFYA ÇÖKTÜ HABERİ YAPTI

Savaş Arı'nın yönettiği internet sitesinde 20 Nisan 2011 tarihinde yayınladığı 'Türkbükü Mavi Otele Mafya Çöktü' haberinde, otelin üç ortağının ismi yer almıştı. Haberde Ş.S.'nin isminin kırmızıyla vurgulandığı görüldü. Cinayet ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KÜTAHYA'DA KORKUNÇ KAZA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kaza, saat 02.00 sıralarında Kütahya - Afyonkarahisar karayolunun 52'inci kilometresinde meydana geldi. İstanbul'dan Mersin'e giden Nuri Belgiç idaresindeki 33 LD 600 plakalı otobüs, bakım çalışmaları sebebiyle daraltılan yolun kenarına yığılan yaklaşık 5 kilometrelik kum yığınına hızla çarptı. Kazada araç sürücüsü Nuri Belgiç ile otobüs içerisinde bulunan Ersan Genç, Naciye Anıl, Macit Anıl, Nuray Katı, Tuğba Çorbacı, Seydi Çetinkaya, Emrah Ayrancı, Arif Akkaynak, Hasan Aksu, Gurbet Gedik, Nusret Sungur, Salih Kekim, İnanç Aydınlar, İhsan Karakuş, Yasin Avcı, Murat Can, Saime Yalçın, Büşra Sayın, Sinem Sancar, Münevver Mutlutürk, Ali Bilmiş, Fatma Nur Alkan, Tugay Öztürk, Fulya Başkurt, İbrahim Dolu, Müyesser Akkaymak, Ümit Karaca, Mehmet Sönmez, isimli kişiler hafif şekilde yaralandı.Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Kütahya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası kısa süreli şoka giren otobüs sürücüsü Nuri Belgiç; "Yolda işaret levhası yoktu, hızla gelen bu yola girdi. Işıklandırmalar yetersiz, benden sonra da bu yola kaç kişi girdi ama çok zor durdu" diye konuştu. Otobüs içerisinde yolcu olarak bulunan vatandaşlar ise "Hiçbirşey göremedik araba bir anda savruldu. Kütahya'dan alanya'ya gidiyorduk" dedi.

Meydana gelen trafik kazasında yaralanan 30 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


BİR BABA BUNU NASIL YAPAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın Serik İlçesi'nde babası Mehmet Çiçek'in "Ranzadan düştü" diyerek hastaneye getirdiği, kafatasında çatlak, vücudunda ısırık izleri, kırıklar ve morluklar bulunan 2 yaşındaki Semanur Çiçek'in, dövüldüğü anlaşıldı.

Mehmet Çiçek ile birlikte yaşadığı 24 yaşındaki Sara Samancı gözaltına alındı.Serik'e bağlı Aşağıçatma Köyü Taşlık Mevkii'nde, tarlalarda işçilik yapan 26 yaşındaki Mehmet Çiçek, bugün saat 10.00 sıralarında kızı 2 yaşındaki Semanur'u "Ranzadan düştü" diyerek, Serik Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastanede yapılan muayenede, minik kızın kafatasında çatlak, vücudunda diş izleri, kırıklar ve morluklar tespit edildi.

Feci şekilde dövüldüğü anlaşılan Semanur, beyin kanaması ve akciğer kanaması teşhisiyle ameliyat edildikten sonra, hastanenin yoğun bakım servisinde yer olmadığından, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Semanur bebeğin durumunun kritik olduğu kaydedildi.

Doktorların 'adli vaka' ihbarı üzerine hastane polisi, baba Mehmet Çiçek ile birlikte yaşadığı Sara Samancı'yı gözaltına alarak, Aşağıçatma Köyü'nün bağlı olduğu Belek Jandarması'na teslim etti. Mehmet Çiçek'in jandarmada, "Semanur aşırı yaramazlık yaptığında, zaman zaman dövdüğümüz oldu ama bu kez ranzadan düştü" dediği belirtildi.

MİNİK SEMANUR KURTARILAMADI
Feci şekilde dövüldüğü anlaşılan Semanur, beyin kanaması ve akciğer kanaması teşhisiyle ameliyat edildikten sonra, hastanenin yoğun bakım servisinde yer olmadığından, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Semanur Çiçek, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tüm müdahaleye rağmen, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

ÜVEY ANNE, BABAYI SUÇLADI

Gözaltına alınan baba Mehmet Çiçek ile birlikte yaşadığı Sara Samancı ise hastane polisi tarafından Aşağıçatma Köyü'nün bağlı olduğu Belek Jandarması'na teslim eidildi.

Semanur Çiçek'in üvey annesi Sara Samancı, jandarmadaki ifadesinde, birlikte yaşadığı Mehmet Çiçek'i suçladı. Belek Jandarma Karakolu'nda ifadesi alınan Sara Samancı, Mehmet Çiçek'in boşandığı eşinden olan kızını zaman zaman dövdüğünü öne sürdü. Sara Samancı, Murat Çiçek'in dün akşam da Semanur'u dövdüğünü, bugün saat 09.00 civarında fenalaşması üzerine Mehmet Çiçek'in kızı hastaneye götürdüğünü anlattı. Mehmet Çiçek ise jandarmada, "Semanur aşırı yaramazlık yaptığında, zaman zaman dövdüğümüz oldu ama bu kez ranzadan düştü" dediği belirtildi.

Halen gözaltında tutulan Mehmet Çiçek ile Sara Samancı, jandarmadaki ifadelerinin ardından Adliye'ye sevk edilecek.
 

KARISINI DELİK DEŞİK ETTİ AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Eşini sokak ortasında bıçaklayan koca poliste verdiği ifadesinde 'pişman değilim' dedi

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, eşi Havva Kocapınar'ı sokak ortasında bıçaklayan Mehmet Kocapınar'a, İzmir Aile Mahkemesi tarafından daha önce 4 ay evden uzaklaştırma cezası verildiği öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre önceki gün tutuklanan Kocapınar'ın poliste verdiği ifadesinde, "Pişman değilim" dediği belirtildi. Havva Kocapınar'ın hastanede alınan ifadesinde, "Eşimle 5 yıl önce evlendik. Daha sonra aile içi şiddetten dolayı boşandık. Ancak 4 ay önce tekrar evlendik. Yine geçimsizlik olunca 2 ay önce ayrıldık" dediği öğrenildi

8 TECAVÜZCÜYE BERAAT KARARI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 29 yaşındaki B.S.'nin 2007 yılında 8 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla açtığı davada tüm sanıklara beraat kararı çıkması, B.S'ye destek amacıyla Fethiye'ye gelen 500'ü aşkın kadın tarafından protesto edildi.

2007 yılında 8 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla şikayetçi olan 29 yaşındaki B.S.'nin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde açtığı "nitelikli cinsel saldırı ve kişi hürriyetini engelleme" suçlaması ile ilgili davada tüm sanıklar için beraat kararı çıktı. B.S'ye destek amacıyla Fethiye'ye gelen 500'ü aşkın kadın, mahkemenin kararı üzerine Çalış plajı ile Foça ve Akarca mahallerine giden yolları keserek eylem yaptı. Ana caddede yaklaşık 500 metre koşan kadınlar trafiği alt üst ettiler.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri sık sık kadınları uyardılar. Emniyet Müdür Vekili Zeki Taşkıran, megafonla yaptığı uyarıda kadınlardan 5 dakika içersinde otobüslerine binmelerini isteyerek, izinsiz eylem yapmaktan gözaltına alınacaklarını söyledi. Bu sırada bazı polisler kadınlara müdahale etmek isteyince Emniyet Müdür Vekili Zeki Taşkıran engel oldu. Kadınlar polisin gözetiminde yaklaşık bir saatlik bekleyişin ardından şehir dışına çıkarıldılar.