BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,03
HABER /  MEDYA

Songül Karlı hüngür hüngür ağladı

Geçen hafta canlı yayına çıktı, 'hamileyim' dedi. Bu hafta da ağlaya ağlaya hamile olmadığını açıkladı. Ancak yaşanan diyaloglar herkesi şoke etti.

Abone ol

Geçtiğimiz haftalarda Su Gibi programının canlı yayınında 'Ay galiba hamileyim, başım dönüyor' diyen Songül Karlı bugün hamile olmadığını gözyaşları içinde açıklayarak izleyiciyi şaşırttı. Fox TV ekranına yansıyan bu görüntüler bu işin de 'suyunu çıkarttılar' dedirtecek cinstendi.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Su Gibi programına sunucu Songül Karlı damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında "Yüzde 75 hamileyim" açıklamasında bulunan Karlı, programın bugünkü bölümünde ise hamile olmadığını ağlayarak açıkladı.

"AMA HAMİLE DEĞİLİM"

Ünlü sunucu, "çok da hazırladınız beni "hamilesin, hamilesin" diye. Aslında çok da çocuk doğurma yanlısı biri değilim. Eşimin de bir çocuğu var, benim de bir çocuğum var. İki insan bir araya geldi diye illa bir çocuk olmamalı bence, birbirlerini seviyorlarsa. O kadar söylediniz ki, ben de hazırlamışım kendimi hamileyim diye. Ama hamile değilim" derken gözyaşlarını tutamadı.

Canlı yayına telefonla bağlanan eşi Metin Yüncü ise "Songül'cüğüm ayakta ve hayattayız. Senin gözyaşına hiçbir şeye değişmem. Niye üzülüyorsun, ben de üzülüyorum" dedi.

İşte o anlardan tuhaf diyaloglar;

Metin Yüncü: Songül üzülme olucak. Allah kısmet edecek olacak.
Uğur Arslan: Önemli bir sağlık sıkıntısı olmadıkça, çocuğun da bir zamanı vardır.
Metin Yüncü: Takdir-i İlahi. Konuştuk biliyorsun Songül. Olucak.
Uğur Arslan: Biz de çok isteriz.
Metin Yüncü: Songül lütfen ağlama tamam mı?
Uğur Arslan: Metin bizim bilmediğimiz bir sıkıntı yok değil mi?
Metin Yüncü: Hiç bir şey yok. Sıkıntımız yok. Allah kısmet ederse olacak.
(Songül Karlı hüngür hüngür ağlıyor)
Songül Karlı: Kısmet ne diyeyim. Tamam tamam. Metin yola çıkacaksın zaten. Seni seviyorum. Kendine iyi bak.
Uğur Arslan: Şimdi ben çok detaylı bilgi sahibi değilim ya. Şaşırdım.
Songül Karlı: Efe dediki, anne bir bebek yapsana. Ben de yengen hamile ya oğlum dedim. O bebek bizim evde kalmayacak ki dedi. Ben de tek ben yapamam ki dedim. Metin abine söylemek lazım dedim. O da, ben konuşayım erkek olarak Metin ağabeyle o zaman dedi.