BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  DÜNYA

AKİL İNSANLARA TOPLANTI SONRASI TEPKİ

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Heyeti’nin Trabzon ziyaretinde yaklaşık 300 kişinin davetlisi olduğu toplantının sonunda otelden ayrılan A...

Abone ol

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Heyeti’nin Trabzon ziyaretinde yaklaşık 300 kişinin davetlisi olduğu toplantının sonunda otelden ayrılan Akil İnsanlar Heyeti’ne bir grup MHP’li tepki gösterdi.
Trabzon’da bir otelde düzenlenen ve çözüm sürecinin anlatıldığı toplantıya katılan katılımcılar ve heyet otelden ayrılırken dışarıda toplanan MHP ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından protesto edildi. Katılımcılardan bazıların protestoculara yanıt verince kısa süreleri bir gerginlik yaşandı. Olay yerinde bulunan jandarma ekipleri olay fazla büyümeden müdahale etti. Kısa süreli arbedenin ardından heyet üyeleri ve katılımcılar otelden ayrıldılar.
Toplantının ardından Araklı ilçesindeki şehit polis Ümit Yıldırım’ın ailesini ziyaret eden Akil İnsanlar Karadeniz Heyeti, kısa süren ziyaretin ardından şehir merkezindeki Boztepe’de Trabzon manzarasına karşı fotoğraf çektirdi. Akşam yemeğinde ise Memur-Sen üyeleri ile bir araya gelen heyet üyeleri, çözüm süreci hakkında bilgi verdi.
(İHA)