BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN GALATASARAY’A KUTLAMA

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray Futbol Takımı’nı kutladı. <br/>Mesajında spor...

Abone ol

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray Futbol Takımı’nı kutladı.
Mesajında sporun özünde kardeşlik ve dostluk bulunduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Sezon boyunca gösterdiği başarılı performansla şampiyonluğa imza atan Galatasaray camiasını tebrik ediyor, başarılarının önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde de devam etmesini diliyorum” dedi.
Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:
“2012-2013 sezonu Spor Toto Süper Ligi’ni birinci olarak tamamlamayı garantileyen ve 19’uncu kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray Futbol Takımı, gösterdiği performans ile bütün sporseverlerin takdirini kazanmıştır. Uzun soluklu bir maratonun sonrasında gelen zafer, hiç şüphesiz planlı programlı bir çalışmanın birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olabilmenin neticesindedir. Sezon içerisindeki kötü günlerde, zor dönemlerde inancını kaybetmeyen, birlik ve beraberliğini bozmadan çalışmalarını büyük gayretle sürdüren ekibin aldığı netice, başarı öykülerinin nasıl yazıldığının da örneğidir. Galatasaray’ın Türkiye Ligi’ndeki bu başarısını önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde artırarak devam ettirmesi hepimizin ortak dileğidir. Türk iş dünyası adına zorlu lig maratonunda şampiyonluğu kazanan Galatasaray’ın başta Sayın Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere teknik kadroyu, futbolcuları ve coşkulu taraftarlarını can-ı gönülden tebrik ederim.”
(İHA)