BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.408,98
HABER /  DÜNYA

'Son Sürtük'le İran karışacak

İngiltere’ye iltica eden İranlı bir kadının yazdığı kitap, İran’da paramiliter Besiç güçleri başta olmak üzere muhafazakârları kızdıracak.

Abone ol

SİYASİ bir aktivist olan annesi hem Şah döneminde, hem de İslam Devrimi sonrasında cezaevlerinde işkence gören İranlı Roksana Şirazi, 11 yaşındayken, okumak için akrabalarının yanına gönderildiği İngiltere’de yaşamaya başlamış.

SEVGİYİ SEKSTE ARADIM

Burada üvey babasının baskılarına dayanamayıp Londra’daki kulüplerde dansözlük ve striptiz yapmaya başlayan Şirazi, “Yaşayan Son Sürtük” adlı kitabında, Guns N’Roses, Velvet Revolver ve Mötley Crüe da dahil birçok ünlü müzik grubunun üyeleriyle birlikte olduğunu iddia ediyor.  “Babam küçükken bizi terk etti ve üvey babamdan da çok dayak yedim. Sevgi aradığım için hep sekse başvurdum. Fakat seks sadece yasak ve tabu olduğunda hoşuma gidiyor” diyen Şirazi son olarak dört yıl önce tatil için Tahran’a gitmiş. Dizleri delik bir pantolon giydiği için ahlak polisi tarafından az kalsın tutuklanacağını belirten Şirazi, İran başkentinde geceleri gizli grup seks partilerine katıldığını yazıyor.

İRAN'DA ŞİFRELİ PARTİLER

Şirazi şöyle devam ediyor: “O evlere girmek için gizli şifreleri bilmek gerekiyor. Ahlak polisine yakalanma ihtimaline karşı da rüşveti hazır tutmalısınız. İran’da her şeyin yasaklanması yüzünden insanlar öylesine öfkeyle doldular ki, istemedikleri halde söylenenin tam tersini yapmaya başladılar.”