BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.395,24
HABER /  GÜNCEL

Son söz kaptan Alex'in ağzından çıktı

Aykut Kocaman, çok çalışarak üzerlerine düşen görevi yapmaları gerektiğini vurgularken, ardından söz alan kaptan Alex, takım arkadaşlarına güç verdi.

Abone ol

Şike soruşturmasıyla sarsılan Fenerbahçe'de moraller sıfır. İlk antrenman öncesi oyuncularını etrafına toplayan Aykut Kocaman, çok çalışarak üzerlerine düşen görevi yapmaları gerektiğini vurgularken, ardından söz alan kaptan Alex, takım arkadaşlarına güç verdi.

Fenerbahçe'nin, Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ndeki ilk antrenmanı öncesinde Aykut Kocaman, oyuncuları etrafına toplayarak, şike soruşturmasıyla ilgili görüşlerini onlara aktardı.

Kocaman'ın futbolcularına ayrıca, çok çalışarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söylediği bildirildi.

Bu sırada söz alan kaptan Alex'in de "Hocamıza katılıyorum. Alnımızın teriyle kazandığımız bir şampiyonluk. Bu emeklerimizi kimse göz ardı edemez. Biz çalışmalarımızı ve antrenmanlarımızı daha önce yaptığımız gibi en iyi şekilde yapacağız. Olaylara, gelişmelere kulaklarımızı tıkayıp işimizi yapacağız" şeklinde konuştuğu belirtildi.

KOCAMAN SERT ÇIKTI!

Sarı-lacivertli teknik adam, "18 maçın 17'isini alnımızın akıyla, bileğimizin gücüyle kazandık. Fenerbahçe, insanın böğründe kalabilecek derecede büyük bir lokmadır" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şike soruşturmasıyla ilgili suskunluğuna Topuk Yaylası'nda son verdi. Kocaman, "Alnımızın akı, bileğimizin gücüyle şampiyon olduk" diye konuştu.

Suskun kalmalarının yanlış anlaşılabileceğine dikkat çeken sarı-lacivertli çalıştırıcı, "Bir takım seçildi ve onun üzerine gidildi. Şike araştırılması yapılacaksa 1958'den bu yana yapılmalı. Eskişehir maçında Batuhan'ın son dakikadaki kafa şutu her türlü kaderi değiştirebilirdi. Buca maçında Güiza'nın gol atabileceğini kim tahmin edebilirdi. Musa Aydın gol attı. Asis yaptı. Emre ile kavga etti. Sivas maçında Mehmet Yıldız asist yaptı. 18 maçta 17 galibiyeti bileğimizin hakkıyla aldık. Bir bataklık kurutulacaksa sadece bir takımın üzerine gidilmez" dedi. Kocaman, "Fenerbahçe insanın böğründe kalabilecek derecede büyük bir lokmadır" diye konuştu.

Alex ise antrenman öncesi arkadaşlarıyla yaptığı kısa toplantıda, "Emeklerimizi, başarımızı kimse gözardı edemez. Biz alnımızın teriyle şampiyon olduk. Kampta olaylara kulaklarımızı tıkayıp, sadece işimize bakacağız" dedi.