BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Son söz Carruscada

Galatasaray'da Arda'nın gölgesinde kalan Carrusca'yı Kayserispor istiyor. İki kulüp anlaştı.

Abone ol

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Carrusca konusunda Galatasaray'la anlaşma sağladıklarını, Arjantinli futbolcunun Türkiye'ye dönüşünde İstanbul'da görüşme yapacaklarını açıkladı.

Takımının yabancı oyuncularının en geç yarına kadar Antalya kampına katılmış olacaklarını, Kremlin Oteli'nde başlayan antrenmanların sorunsuz devam ettiğini belirtirken şöyle konuştu:

“Galatasaray Kulübü'yle Carrussca konusunda anlaşmaya vardık. Noel tatili için ülkesine giden Arjantinli oyuncuyla dönüşünde İstanbul'da bire bir konuşacağız. Bu görüşmenin ardından da Carrusca'nın transferi netlik kazanacak.“ Sarı kırmızılı ekibinin kamp çalışmalarının 20 Ocak'a kadar uzatıldığını da hatırlatan Süleyman Hurma, ''Federasyon, Türkiye Kupası maçlarını bir hafta ileriye alınca, biz de kamp süresini 1 hafta uzattık. Kamp çalışmalarının bir hafta daha uzaması, oyuncularımız açısından da yararlı olacak'' dedi. Öte yandan Kayserispor, Akdeniz Kupası'nda 9 Ocak'ta Konyaspor'la karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım, Akdeniz Kupası maçları dahil, kamp süresince 3 hazırlık maçı yaparak Karşıyaka ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçına hazırlanacak.