BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  GÜNCEL  /  HAVA DURUMU

Son hava durumu uyarısı İstanbul ve çevresi için kar yağışı...

Meteorolojiden Marmara Bölgesi ve İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı geldi. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar hafif karla karışık yağmur, yüksek yerlerinin ise kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte son hava durumu raporu...

Abone ol

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar  hafif karla karışık yağmur, yüksek yerlerinin ise kar yağışlı geçeceği tahmin  ediliyor. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredecek.

Parçalı ve çok bulutlu hava beklenen İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar hafif karla karışık yağmur ve yüksek yerlerinin kar yağışlı geçmesi öngörülüyor.

Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (40-60 Km/sa) olarak eseceği bölgede yaşayan vatandaşlardan ulaşımda aksama ve çatı uçması gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli  olunması istendi.

Ayrıca, zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı kesimlerinde gece  saatlerinde yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek  olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.