BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,50
HABER /  GÜNCEL

Burdur kar yağacak mı son hava durumu

Burdur hava durumu kar yağacak mı meteoroloji 5 günlük tahmin ne diyor? Burdur'da dondurucu soğuklar etkili oluyor. Sıcaklıklar gündüz -3 derecenin altında hissediliyor. Peki Burdur'da kar yağışı ne zaman olacak?

Abone ol

Burdur hava durumu kar yağacak mı yeni meteoroloji açıklaması. Burdur'da dondurucu soğuk etkisiyle hissedilen sıcaklık eksi derecelerde. Peki geceleri don olaylarının görüldüğü Burdur'da hava durumu nasıl, kar yağacak mı?

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların Hakkari çevreleri ve Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.