BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava son durum kar yine geliyor

İSTANBUL hava durumu saatlik tahminleri mgm.gov.tr adresinde yayınlandı. Sakarya ve Kocaeli'de etkili olan karla karışık yağmur İstanbul'da da görülecek. Saat18.00'de İstanbul'un yüksek kesimlerinde beklenen karla karışık yağur için meteoroloji yeni uyarı verdi. Mesai saatine aman dikkat. Peki İstanbul'da kar etkisini arttırır mı?

Abone ol

İstanbul hava durumu kar yine göründü saat 18.00'e aman dikkat. Meteorolojinin İstanbul saatlik hava durumu tahminlerine göre Sakarya ve Kocaeli'de yer yer etkili olan kar yağışı İstanbul'da akşam saatlerinde karla karışık şekilde kendini gösterecek. Kar yağışının etkili olmayacağını belirten meteorolji mesai çıkışı oluşacak trafik yoğunluğu için uyardı.

İSTANBUL HAVA DURUMU AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT:Parçalı ve çok bulutlu hava beklenen İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar hafif karla karışık yağmur ve yüksek yerlerinin kar yağışlı geçmesi öngörülüyor.

Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (40-60 Km/sa) olarak eseceği bölgede yaşayan vatandaşlardan ulaşımda aksama ve çatı uçması gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Ayrıca, zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı kesimlerinde gece saatlerinde yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar hafif karla karışık yağmur, yüksek yerlerinin ise kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredecek.