BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  GÜNCEL

Son hava durumu bu iller dikkat kar çok fena...

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere bir çok ilde yoğun kar yağışı var. Meteoroloji son hava durumu tahminini yayınladı. Balıkesir, Bursa ve Kocaeli hava durumu kar verdi.

Abone ol

ANKARA başta olmak üzere yapılan son hava durumu tahmini bir çok il için çok kuvvetli kar yağışı uyarısı verdi. Meteoroloji kar yağışının bugün İstanbul , Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Sivas, Konya, Kayseri, Bolu, Karabük, Sinop, Zonguldak, Amasya, Samsun, Hakkari, Iğdır, Malatya ve Erzurum 'da çok yoğun ve kuvvetli olduğunu açıkladı.

Marmara, İç Ege, Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bugün yoğun kar yağışı altında. Fırtına ile birlikte etkili olan kar yağışı yarın yani 19 ocak salı günü de etkisini artırarak devam edecek. Hava sıcaklığı eksi derecelere inecek.

ANKARA HAVA DURUMU KAR BASTIRACAK

ANKARA hava durumu raporlarına göre kar yağışı bugün akşam saatlerinde bastıracak. Ankara hava durumu raporunda sıcaklık yarın eksi 2 dereceye inecek.


Ankara için meteorolojinin yayınladığı 5 günlük hava durumu raporu.

KONYA HAVA DURUMU

KONYA hava durumu raporu bugün yağmurla karışık kar yağışı veriyor. Asıl kar yağışı yarın Konya'yı etkileyecek. Hava sıcaklığı Konya'da eksi 1 dereceye inecek.

KAYSERİ HAVA DURUMU

KAYSERİ hava durumu raporuna göre kar yağışı bugün akşam saatlerinde başlayacak. Yarın yani 19 ocak salı günü Kayseri'de hava durumu yoğun kar gösteriyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR BASTIRDI

İSTANBUL hava durumu raporuna göre kar yağışı hiç kesintisiz devam decek. 19 Ocak salı günü de okulların İstanbul'da kar sebebiyle tatil olması yüksek bir ihtimal. İstanbul hava durumu raporunda hava sıcaklığı 2 derecelere inmiş görünüyor.

BURSA HAVA DURUMU NASIL?

BURSA hava durumu raporlarına göre yoğun kar yağışı alan illerden biri. Bursa'da hava sıcaklığı yarın daha da düşecek kar yağışı artacak.

KOCAELİ HAVA DURUMU

KOCAELİ için meteorolojin son hava durumu raporu kar yağışı verdi. Yoğun kar yağışı görülen Kocaeli'de yarın da kar devam edecek. Kocaeli için 5 günlük hava durumu tahmini şöyle;