BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Eskişehir hava durumu okullar tatil mi?

ESKİŞEHİR hava durumu kar bastırdı meteoroloji açıkladı. Eskişehir'de kar yağışı bu gece başladı ve gün içinde etkisi artacak. Peki Eskişehir'de okullar bugün tatil olur mu?

Abone ol

ESKİŞEHİR hava durumu kar bastırdı meteoroloji uyardı. Eskişehir'de kar yağışı bu gece başladı ve gün içinde etkisini arttıracak. Hava sıcaklığı 10 derece birden düştü. Peki ESKİŞEHİR 'de bugün okullar tatil olur mu? Gözler tatil kararı için Eskişehir Valiliği'nde.

ESKİŞEHİR  HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

ESKİŞEHİR hava durumu kar dün gece başladı ve etkisini sabah saatlerimde arttırdı.

AKDENİZ İÇİN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Batı Akdeniz'de başlayan yağışların zamanla etkisini artırarak gece saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz kıyı kesimi ile Antalya ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve Toroslar Mevkii ile Isparta çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yurt genelinde 5 gün boyunca soğuk, yağışlı ve karlı hava etkili olacak. 18 ocak pazartesi günü kar yağışı özellikle İstanbul ve Ankara'da etkili olacak.

19 İLE BİRDEN KAR ALARMI!

Ülkemizin batı kesimlerinde devam eden sağanak yağmurun akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak kar yağışına dönmesi ve yarın (18.01.2016) Marmara'nın güney ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale ), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir ve Çankırı), Kütahya, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli (5-20 cm), yer yer yoğun kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.