BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Şoförler kapıştı turnikede sıkıştı

Burası Türkiye... Böyle bir kaza sanırım sadece canım Türkiye'de yaşanabilir. İki şoför TEM'de kapıştı, turnikelerde sıkıştı!

Abone ol TEM Otoyolu Çamlıca gişelerinde, “Bu kadarı ancak Türkiye’de olur” sözünü doğrulayan bir kaza meydana geldi. TEM'de kapışan şoförler, gişe girişinde sıkışıp kaldı!

Otoyoldaki Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) şeridine yanaşan Fiat Albea model iki otomobilin sürücüsü aynı yerden aynı anda geçiş yapmak isteyince araçlar gişede sıkıştı. Birbirlerine yol vermeyen inatçı şoförlerin otomobilleri çekiciyle bulundukları yerden çıkarılabildi. ‘Gişeden önce ben geçeceğim’ mücadelesi ve sonunda ortaya çıkan trajikomik tablo gişedeki kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan, bu ilginç kazaya tanık olan bir vatandaş da, “İki sürücü de aynı OGS şeridini kullanmak isteyince gişede sıkışıp kaldılar. Yoldan geçerken araçları gören diğer sürücüler de şaşırdı. Herkes geçerken cep telefonlarını çıkartıp bu ilginç kazayı görüntülemek istedi” diye konuştu. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken şoförlerin hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Akşam