BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.500,94
HABER /  GÜNCEL

Skibbeden Fenere gözdağı

Galatasaray Benfica'yı yenince Skibbe'nin keyfi yerine geldi. Bakın derbi için neler söyledi?

Abone ol Benfica maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe, bu galibiyetin Fenerbahçe maçı öncesi önemli bir moral olduğunu söylerken, "Bu galibiyetle göğsümüzü gere gere Kadıköy’e gideceğiz" dedi.

Alman teknik adam şunları söyledi: "İlk 10 dakika 3 önemli pozisyonlar yakaladık. Onun ardından ise 15 dakika rakibimiz bizi baskı altına aldı. Ama kalecimiz Morgan’ın çok iyi refleksleri bizim geriye düşmememizi sağladı. Ama ikinci devrenin sonuna doğru yine hakimiyeti aldık. İkinci yarıda ise üstünlük tamamen bizdeydi. Çok iyi paslarla hakimiyeti elimize aldık. Bu iyi paslarla ve bulduğumuz gollerle de galibiyetimizi perçinledik.”

"BAROS RİSK DEĞİLDİ"
“Bugün ben galibiyet için şunu söyleyebilirim, oyuncularımın her zaman topun arkasında olması, ikili mücadelelerde istemesi çok önemliydi. Bugün Baros'u sağ çekmemin bir risk olduğunu düşünmüyorum. Sabri ve Baros iki iyi oyuncu ve çok tecrübeliler. Sistem içerisinde ne yapması gerektiğini bilen futbolcular. Bu nedenle böyle oynadık. Ben burada daha defansif bir takım çıkartarak rakipten korkuyoruz izlenimi vermek istemedim. "

"YİNE KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

"Matematiksel olarak bu puanlar yeterli değil. Metalist maçından da 1 puan almamız lazım. Yine ofansif oynayarak, o maçtan da galibiyet almak isteyeceğiz elbette ki."

"DERBİDE HER ŞEY OLUR"

“Bu galibiyet, bizim göğsümüzü gere gere Kadıköy’e gideceğimiz anlamına gelir. Ama şunu unutmamak gerekir, derbilerde her şey olabilir, ama bizi orada bayrağımızı en iyi şekilde yükseklere çıkarmak istiyoruz.”