BIST 10.564
DOLAR 32,25
EURO 35,00
ALTIN 2.479,23
HABER /  GÜNCEL

Skandalı ortaya çıkaran kadın konuştu

17 yıl önce İSKİ'de rüşvet borusunu patlatan Nurdan Erbuğ bugünlerde benzer bir olay yaşayan hemcinsine öğüt verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER

Türkiye, eski İstanbul Boğaz Komutanı emekli Tümamiral İlker Güven ile boşanma davası açtığı eşi Sunahanım Güven'in kavgasını izliyor.

Sunahanım'ın Güven'in eski eşi emekli Orgeneral Güven'e TSK'ya ait belgeleri yüklü paralar karşılığında sattığı yönünde iddialarda bulunarak ağır suçlamalar yapmış olması,  akıllara 17 sene önce İSKİ'nin rüşvet borusunu patlatan Nurdan Erbuğ'u getirdi.

17 YIL SONRA KONUŞTU

Kendisinden boşanmaya kalkınca eski eşi dönemin İSKİ Genel Müdürü Ergun Göknel'i savcılığa ihbar eden Nurdan Erbuğ, Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı.  Nurdan Erbuğ, kendisiyle benzer bir kaderi yaşayan Sunahanım Güven'e 'İspatlayamadığın şeyleri konuşma' dedi....

İşte Dündar'ın soruları ve Nurdan Erbuğ'un yanıtları:

Eski eşini suçlayan Sunahanım Güven'le sizin 17 sene önce eşinizle yaşadığınız olay hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şimdi Sunahanım'la benim durumum arasında bayağı bir fark var. Ben kendimi hiçbir zaman Sunahanım gibi bir olayda görmüyorum. Burada Sunahanım'ın yapacağı bir şey vardı, ben onu yaptım. İspat ettim. Ergun Bey'in bana vermiş olduğu para vardı ve ben ispat ettim. Sunahanım'ın da ispat etmesi lazım.

Bugün yaşasaydınız aynı davranışta bulunur muydunuz?

Bir şeyi ispat etmek istiyorsanız ispat yoluna giderdim. Ama ne yapardım biliyor musunuz? Mali şube bu parayı iade etmemi istedi benden. Dolar bazında borçlandım belim büküldü. Ne yapardım? Gene konuşurdum ama Mali Şube'ye 'Ben bu parayı harcadım' derdim. Burada bir kadın doğru söyledi diye cezalandırıldı. Her kadının omuzunda büyük bir yük var. İspat edemeyeceği şeyleri söylemesin. Hayatta kadınlar yalnız kalıyor. Benim ailem vardı onlara yaslandım. Ben yine aynı şeyi yapardım. Türkiye'de bir şeyler çıkacaksa çıksın. Ama değiyor mu, bu da soru işareti...