BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  GÜNCEL

Şizofren anne iki oğlunu balkondan attı

Cinnet getiren anne önce kocasını bıçakladı donra da iki çocuğunu balkondan atıp öldürdü

Abone ol

İzmir’in Buca ilçesinde, iki çocuk annesi genç kadın evinde cinnet getirerek 7 yaşındaki kızı ile 6 yaşındaki oğlunu defalarca bıçakladıktan sonra ikinci kattan aşağıya attı.

Hastaneye kaldırılan iki çocuk da hayatını kaybederken, cinnet getiren ve şizofren tedavisi gören kadın polis tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay Buca ilçesi Doğuş Caddesi 104/4 sokakta akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Sözkonusu adreste yaşayan ve kocası Vahap Ö.’den (35) uzun süredir şiddet gördüğü, bu nedenle şizofren tedavisi gördüğü iddia edilen Meryem Ö. (27), kocasının evde bulunmadığı sırada cinnet getirdi.

ÇOCUKLARINI DEFALARCA BIÇAKLADI

Evde bulunan iki çocuğunu defalarca bıçaklayan Meryem Ö, daha sonra iki çocuğunu ikinci katta bulunan evin balkonundan aşağıya attı. Ambulansla hastaneye kaldırılan çocuklardan Asiye Ö. (7) kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma, Yahya Ö. (6) ise Buca Kadın Doğum Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

KOCASINA BIÇAKLA SALDIRDI

Zanlı Meryem Ö.’nün, çocuklarını öldürmeden bir gece önce yine cinnet getirdiği ve kocası Vahap Ö.’ye bıçakla saldırdığı iddia edildi. Vahap Ö.’nün engellediği kadının hastaneye kaldırıldığı, burada bir süre tutulduktan sonra ise evine gönderildiği belirtildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri Meryem Ö.’nün kocası Vahap Ö.’yü ifadesini almak üzere gözaltına aldı. Zanlı Meryem Ö.'nün de hastanedeki tedavisinin ardından Cinayet Büro Amirliği'ne götürüleceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.