BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.386,24
HABER /  GÜNCEL

Sizin gözünüzden 2014

2014 hem Türkiye hem de dünyada büyük olayların yaşandığı bir yıldı. Siz de 2014'te size esin kaynağı olan haberleri kendi çizgileriniz, videolarınız ya da animasyonlarınızla anlatın, seçtiğimiz eserleri yayımlayalım.

Abone ol

2014 hem Türkiye hem de dünyada büyük olayların yaşandığı bir yıldı.

Son bir yılda Türkiye'de yerel ve genel seçimler, Soma ve Ermenek'teki maden faciaları, dünyadaysa IŞİD'in Suriye ve Irak'ın geniş kesimlerini ele geçirmesi, Batı Afrika'daki Ebola salgını, Ukrayna krizi, Philae uzay modülünün kuyruklu yıldıza inmesi gibi birçok olay yaşandı.

Siz de 2014'te dikkatinizi çeken haberleri, olayları çizimleriniz, resimleriniz, animasyonlarınız ve videolarınızla ve kısa bir açıklamayla birlikte gönderin, katkılarınızın arasından seçtiklerimizi yayımlayalım.

Gönderdiğiniz çalışma size ait olmalı. Bir başkasına aitse, kullanılması için eser sahibinden izin almanız gerekiyor.

Video ya da animasyonda kullanacağınız müzik sizin besteniz ve performansınız olmalı.

Videonuz belirli bir mekanda çekilmişse, çekim izni almış olmanız gerekiyor.

Katkınızda küfür, hakaret, müstehcenlik ve rahatsız edici içerik olmamalı, ticari ürün ve hizmetlerin reklamı bulunmamalı.

18 yaşın altındaysanız katkınızın yayımlanması için ebeveyniniz ya da yasal vasinizin izni olmalı. Katkınızda 18 yaşın altındaki çocuklar görünüyorsa ebeveyni ya da yasal vasisinin izni olmalı.

Video ve animasyonların uzunlukları bir dakikayı geçmemeli.

BBC katkınızı, internet sitelerinde, televizyonda, radyoda, ayrıca Facebook ve Twitter gibi sosyal medya mecralarında kullanabilir, dünyanın dört bir yanındaki ortaklarıyla paylaşabilir.

Çizim ve resimlerinizi 21 Aralık tarihine dek yourpicsturks@bbc.co.uk adresine gönderebilirsiniz.

Video ve animasyon göndermek isterseniz, lütfen aşağıdaki formu kullanarak bizimle temasa geçin.