BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.409,37
HABER /  MAGAZİN

Acun Adriana Lima'yı milli gelinimiz yaptı!

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima aşkı son günlerin olay konusu. Adriana dün ilk açıkmayı yaptı ancak Acun'dan hala ses yok. Türk halkı ise Adriana Lima'yı milli yenge yaptı bile.

Abone ol

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima hakkında çıkan aşk ve evlilik dedikoduları magazin gündeminin ilk sırasındaki yerini koruyor.

'Evliliğe giden' aşk iddialarına hala Acun Ilıcalı'nın bir açıklama yapmaması bu ihtimalleri gün geçtikçe daha da güçlendiriyor. Hal böyle olunca eline 'yılın kozunu' geçiren sosyal medya kullanıcıları kantarın topuzunu iyice kaçırıyor.

Olay aşk ile ilgili olarak dün ilk açıklama dünyada ünlü top model Adrima Lima'dan geldi. Adriana Lima, Acun ile ilgili soruyu yanıtlamayı reddetse de çıkan bu haberleri de yalanlamadı.

adri̇ama-1.jpg

SOSYAL MEDYA MİLLİ GELİNİMİZ İLAN ETTİ BİLE

Bir anda twitter ve instagram hesabına akın eden Türkler, Adriana Lima'yı çoktan milli gelinimiz ilan etti bile. Lima'nın neredeyse her fotoğrafının altına birbirinden ilginç ve komik yorumlar yapan Türk takipçiler mizahın sınırlarını zorladı...

adri̇ama-2.jpg

"ELİNİ KINADA AÇMA ADRİANA..."

Sayıları her geçen gün artan takipçilerin yorumları ise akıllara zarar. Adrima'nın yanında bulunan diğer erkeklere "Adriama bacı bunlar bize ters, yanındakilerden Acun abinin haberi var mı? Kapat o bacaklarını" diyen de var. Lima'ya kına gecesi için akıl vererek, ' Adriana kıızzz sakın kına gecesınde elini hemen açma" diyenlerde var. Anlayacağımız bu iddialar gerçek midir bilinmez ama sosyal medya Adriama Lima'yı çoktan milli gelin olarak bağrına bastı bile. 

ADRİANA'YE YENGE DEMEK İÇİN NEDENLERİMİZ VAR

Adriana Lima ve Acun'un çok konuşulan yakınlığı gerçekten bir aşk hikayesi doğuracak mı bilinmez, ancak şimdiden Lima Türkiye 'de özellikle internet kullanıcıları için bir mizah unsuruna dönüştü.


acun-4.jpg

Pek çok sitede Lima hakkında esprili ve ilginç görseller paylaşılıyor.

acun3.jpg

Adriana Lima üzerine üretilen capslerde ona uygun bir Türk ismi de bulunmuş bile.

screen-shot-2014-12-04-at-1.15.23-pm.png

ADRİANA LİMA'YA ACUN SORULUNCA NE DEMİŞTİ?

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın moda şovunda Adriana Lima'da yer almıştı. Anadolu Ajansı da dün Adriana Lima ile kuliste röportaj yapmış ve Türkiye'yi sallayan iddiayı sormuştu.

adriama.jpg

ACUN ILICALI SORULUNCA

Sahne arkasında AA muhabirine konuşan Adriana Lima, Acun Ilıcalı ile ilgili aşk dedikoduları hakkındaki soruyu yanıtlamayı reddetti. İddiayı yalanlamak yerine doğrudan soruyu reddetmesi Acun iddiası doğru mu acaba söylentilerini güçlendirdi.

TÜRKİYE İKİNCİ EVİM

adriama-1.jpg

Acun Ilıcalı sorusunu yanıtlamayan Adriana Lima AA'ya yaptığı açıklamada Türkiye'ye övgüler dizdi. Lima, "Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim" diye konuştu.