BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.420,04
HABER /  MEDYA

Karagül 61. bölüm Kendal oğluna kavuşacak mı?

Karagül'ün yeni bölümünde yine heyecan dorukta. Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez.Kendal, hayatta özlemini çektiği tek gerçeği olan oğluna tam da kavuştum derken, hayatının sınavını vermeye başlar.

Abone ol

Karagül'ün yeni bölümünde yine heyecan dorukta. Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez.Kendal, hayatta özlemini çektiği tek gerçeği olan oğluna tam da kavuştum derken, hayatının sınavını vermeye başlar.

NELER OLACAK?

Şamverdi konağı kardeşler arasındaki dengelerin değişmesiyle beklenmedik durumlara gebe kalır. Bir tarafta Sibel yılların yükünü üzerinden atıp, oğlu için Ayşe’ye gerçeği söyleyerek Ayşe’yi kaybetmeyi göze alırken; diğer yanda Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez.

karagül-1.jpg

Serdar ve Maya’ya karşı tavrı birden değişen Ada artık Serdar’dan tamamen kopmaya karar verir. Baran, Ayşe’deki değişimin sebebini tahmin etse de açıkça konuşamaz. Ayşe, bu gerçeğin üstesinden nasıl geleceğini bilemez... Kendince çözüm yolları arar. Bu sırada, konuşmasalar da tek destekçisi Baran’dır. Oğuz Narin’e olan aşkı karşısında daha fazla engele takılmak istemez ve durumlarını resmileştirmeye karar verir. Kendal, hayatta özlemini çektiği tek gerçeği olan oğluna tam da kavuştum derken, hayatının sınavını vermeye başlar.

karagül-2.jpg

Artık onun için tek çare Asım… Peki, Emine ve Asım bu durum karşısında ne yapacak? Kendal’ın en ihtiyacı olduğu dönemde konaktaki herkes ona sırtını döner. Kadriye, yıllar sonra karşısına çıkan kardeşinin geliş sebebini öğrenip yıkılır. O terk edilmenin hesabını sorarken, hiç beklemediği bir acıyla tanışmak zorunda kalır. Kadriye’nin konağa getirdiği sürpriz misafir beklenmedik sonuçlara ilk adım olacakken, Sabri kulağına gelen dedikodular karşısında tepkisiz kalmaz ve Kendal’ı kendi silahıyla vurmaya karar verir.

KARAGÜL'DE NELER YAŞANDI?

Kendal, Mehdi bebeğin gelişi için kutlamalar yaparken, Asım, babası tarafından yok sayılmanın acısıyla konaktan kaçar. Halfeti’nin altını üzerine getirseler de Asım bulunamaz.

karagül-60.-bölüm.jpg

Zaman Mehdi bebeğin aleyhine işlerken, Kendal iki oğlunu birden kaybetmenin eşiğindedir. Ebru ve Baran’ın sır ortaklığı, onları birbirlerine daha yakınlaştırır.

Bu gizli kapaklı konuşmalar, Narin’in korkularını tetikler. Maya’nın, Serdar’a olan aşkını öğrenen Ada, kendisinden beklenmeyen bir tepkiyle karşılık verir. Artık, Ada, Maya ve Serdar arasındaki ilişki, Ada’nın tavrıyla bambaşka bir boyuta taşınacaktır. Asım’ın bulunamaması, Sibel’i Ayşe’ye “annelik” itirafına zorlar. Ayşe için artık her şey değişir. Bu değişimden en büyük payı Sibel’den sonra Baran alır. 

KARAGÜL'DE 59. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karagül 56. bölümü ile yine nefes kesecek. Kendal sonunda uğruna bedeller ödediği ve ödettiği oğluna kavuşur. Halfeti halkına ziyafetler veren, kutlamalar yapan Kendal Ağa’ya hiç beklemediği bir haber gelir.

karagül-59.-bölüm-1.gif

KARAGÜL'DE 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kendal sonunda uğruna bedeller ödediği ve ödettiği oğluna kavuşur. Halfeti halkına ziyafetler veren, kutlamalar yapan Kendal Ağa’ya hiç beklemediği bir haber gelir. Babası tarafından yok sayılmayı daha fazla kaldıramayan Asım, kendince bir karar alır. 

karagül-59.-bölüm-2.jpg

Ancak Asım’ın kararı bu kez sadece Emine’yi değil, herkesi etkiler. Ayşe, ablasını kaybetmenin korkusuyla savaşırken, Ayşe’yi bir dakika olsun yalnız bırakmayan Baran, öyle bir gerçekle yüzleşir ki, bu onun tüm dengelerini alt üst eder.


Bu durum Ebru’yla Baran’ın yakınlaşmasını sağlarken, Narin’in korkularını tetikler. Deniz’in de dershaneye başlamasıyla Serdar’ı daha sık görmek zorunda kalan Maya, bununla daha fazla başa çıkamaz.

Maya’nın tavırlarına anlam veremeyen Ada, yaşadıkları karşısında hayata Serdar’la tutunmayı başarmışken, ortaya çıkan gerçek onun tekrar dağılmasına sebep olur. Kadriye ana hiç beklemediği birinden gelen telefonla sarsılır.

Yıllardır cevabını bulamadığı sorular yeniden karşısına çıkar ve alacağı cevaplar onun hiç beklemediği yeni bir sırra sürükler. Özlem, etrafında olup bitenlerden daha fazla kuşkulanmaktadır. Melek’i ne kadar sıkıştırsa da istediği cevabı alamaz ve rotayı Kasım’a çevirir. Ancak Kasım Özlem’e öyle şeyler söyler ki, artık ne Özlem ne de Kasım eskisi gibi olabileceklerdir.

KARAGÜL 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker. Kendal, Kasım’la hesabını ertelese de Kasım ve Kendal arasında ki savaş başlamıştır.

karagül-58.-bölüm-1.20141113113934.jpg

Tüm bunlara şahit olan Ebru, konakta kendisinden uzun zamandır bir şeylerin saklandığını bilse de, Özlem’in bu son hareketiyle, artık son noktasına gelir. Tek tek herkesten hesap sormaya başlar. Ebru’nun kendisinden saklanan gerçeğin peşine düşmesi Narin için artık dayanılmaz bir hal alır... Baran ve Ebru arasındaki buzların erimesi de Narin’in yarasına tuz biber ekmektedir. Ada ile Ebru’nun gerilimi Rüzgar yüzünden devam etmektedir. Ebru dışarıdan gelen her türlü darbeye karşı koysa da çocuklarıyla arasına hiç bir şeyin girmesine izin vermez. Bu sırada Sibel sancılanır, hastaneye kaldırılır ve doğuma alınır. Kendal oğluna kavuşmanın heyecanıyla, Ayşe ise ablası için hastaneye koşar. Ancak Kendal ve Ayşe başta olmak üzere, Şamverdi ailesi kendilerini bekleyen sürprizden henüz habersizdir.