BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.451,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Siyaset Günleri'nin konuğu Özhaseki

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, katıldığı etkinlikte yönetim anlaşıyla ilgili soruları samimiyetle yanıtladı.

Abone ol

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Siyaset Platformu tarafından düzenlenen 'Kayseri Siyaset Günleri'nin konuğu oldu.

Sivil toplum örgütlerinden, öğrenci gruplarından ve değişik kesimlerden çok sayıda katılımcının bir araya gelmesiyle Büyükşehir Belediyesi Brifing Salonu'nda düzenlenen program yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Program boyunca hem bilgi paylaşımında bulunan hem de gelen soruları yanıtlayan Başkan Özhaseki, doğu ve batı toplumlarında yerel yönetim anlayışının gelişiminden modern şehirciliğe, belediye yatırımlarından ülkenin gelişimine kadar birçok konuya ışık tuttu.

Alt yapı tamam

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in de katıldığı sohbet toplantısında kendisine yöneltilen çok sayıda soruya da cevap veren Başkan Özhaseki, özellikle şehrin sosyal hayatına yön verecek gelişmelere odaklandıklarını belirterek, "Kayseri, zaten altyapısını tamamlamış bir şehir. Şimdilerde sosyal-kültürel yönden, sosyal açıdan gelişimimize tamamlayacak projelerin peşinde koşuyoruz. Raylı Sistemi hizmete sunduk, stadyumu, kongre merkezini tamamladık. Bunları yaparken ülkemizdeki bürokrasi ile sayısız defa karşı karşıya geldik. Ama nihayetinde tamamladık ve şimdi bu tesisler şehrimizin övünç kaynağı haline geldi. Bunlara ilave olarak Erciyes Master Planı, Kale İçi Kültür Sanat Merkezi, Kayseri Evleri gibi projelerimiz var. Bu konularda büyük gelişmeler sağladık. Önümüzdeki dönemde bu alanda da çok ileri seviyeye geleceğiz" dedi.