BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11
HABER /  MEDYA

Siyah İnci 6.yeni bölüm Kenan evlilik teklifi ediyor yok artık!

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah İnci 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Siyah İnci'de neler yaşanacak? Yayınlanan son bölümüyle ilgi gören Siyah İnci 6.yeni fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı Siyah İnci yeni bölümde neler olacak? Siyah İnci 6.bölümde nefesler tutulacak. Gelin hep birlikte Siyah İnci'ye bakalım.

Ekranların sevilen ve takip edilen dizisi Siyah İnci yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Siyah İnci yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. İşte, Siyah İnci yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hazal’ın elinde tuttuğu fotoğraf, Vural’ın Naz’la çektirdiği fotoğraftır ve bu esnada Vural da içeri girer. Hazal fotoğraftaki kişinin nasıl olup da kendisine bu denli benziyor olduğunun hesabının sorar Vural’a. Aynı anlarda Kenan ise Irmak’ı uğurlamaktadır. O sırada Kenan’ın evinde olan Ece duruma müdahale eder ve sevdiği adamın birlikte olduğu kadını iyileştirmek, hayatta tutmak için mücadele eder. Diğer tarafta ise Hazal bütün gerçeği, Vural’ın geçmişte kendisine neredeyse ikizi kadar benzeyen Naz’la evli olduğunu öğrenecektir. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşıran Hazal öfkeyle evi terk eder. Soluğu annesinin yanında alacaktır. Ama Melek, kızıyla görüşmeye, konuşmaya yanaşmaz bir kez daha. Hazal çaresizce annesiyle konuşmaya çalışırken Demiroğlu ailesi Irmak’ın hastaneye kaldırıldığı haberiyle apar topar ayrılırlar evden. Hazal da durumu öğrendiğinde hastaneye gidecektir. Bu esnada Kenan, Vural ve diğerlerinin hastaneye geldiklerinden habersiz bir şekilde, Irmak’a refakat etmektedir.

Irmak’ın rahatsızlığı Kenan’ın Hazal’dan intikam almak amacıyla başladığı bu ilişkiyi sorgulamasına sebep olur. Ancak Irmak’ın hastanede kaldığı gece Hazal’ın ağzından duyacağı şeyler, onu ayrılıktan vazgeçirip, Demiroğlu ailesinin karşısına çıkmaya, Irmak’la yaşadığı ilişkiyi itiraf etmeye yöneltir. Kenan ve Irmak ikilisi hiç beklenmedik bir şekilde Demiroğlu ailesinin karşısına çıkacak, ilişkilerini itiraf edeceklerdir. Üstelik Kenan işi bir adım daha öteye taşır ve Hazal’ı çileden çıkaracak bir adım daha atar bu ilişkide. Melek’in yeni işe başladığı lokantada ise hiç beklenmedik bir misafiri vardır. Melek bu beklenmedik misafirin karşısına çıkarken, kızı Hazal’da Kenan’la yüzleşecektir.