BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.526,94
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 5.bölüm Aslı ve Ferhat dudak dudağa izleyenler şoke oldu

Kanal D'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 5.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler olacak? Siyah Beyaz Aşk Aslı ve Ferhat 5.yeni bölümde dudak dudağa.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen Siyah Beyaz Aşk 5.yeni bölümde neler olacak?

Aslı – Ferhat yakınlaşmasının etkisinin süreceği yeni bölümde Aslı, yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kalıyor. Peki Aslı, Ferhat'a yakalanmadan planlarını gerçekleştirebilecek mi? Ferhat, Aslı'nın katili mi olacak? Yiğit ile tanışan Aslı, zorla evlendirildiğini söyleyecek mi? İşte tüm bu soru işaretleri ve daha fazlasını içerisinde barından Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha alır ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşünür. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark eder ve bu durum onu oldukça sarsar. Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kalır. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıvar.