BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm fragmanı Ferhat ve Aslı dudak dudağa

Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Siyah Beyaz Aşk'ta nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Siyah Beyaz Aşk 12.yeni bölümde hem aksiyon sahnelerine hem de aşk sahnelerine şahit olacağız. Peki yeni bölümde neler olacak?

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm 3. fragmanına Ferhat’ın Namık Emirhan’a doğrulttuğu silah damga vurdu. Öte yandan Ferhat ve Aslı’nın dudak dudağa anları merak uyandırdı. Ekran macerasına kısa bir ara veren Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümlerinde Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan büyük yalanı öğrenmişti. Bunu Ferhat'a açıklamak istese de tüm ailesini karşısına almayı göze alamamıştı. 25 Aralık’ta yayınlanan son bölüme ise Aslı ve Ferhat’ın vedalaşma anı damga vurmuştu. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde aynı zamanda Aslı ve Ferhat'ın yakınlaşmasına da şahit olacağız. Birbirlerine aşık olan fakat bir türlü itiraf edemeyen ikili için yine heyecan dorukta olacak.