BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.491,15
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Devlet Bahçeli açık açık söyledi! Abdullah Gül adayım diye...

Devlet Bahçeli 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimi için arka arkaya bombaları patlattı. MHP'nin Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Bahçeli, Abdullah Gül'ün adaylığı için de konuştu. Bahçeli 'dolduruşa gelmesin' dedi.

Abone ol

2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin günün bombası MHP kanadından geldi. Ankara'da gazetecilerle biraraya gelen Devlet Bahçeli, Erdoğan kararı kadar Abdullah Gül açıklamaları ile de gündem oldu.

Açık bir dille Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli, 'dolduruşa gelmesin' dedi. İşte Devlet Bahçeli'nin Gül hakkında söyledikleri;

-"Sayın Abdullah Gül Bey, AK Parti içinde özel ve önemli yeri olan bir şahsiyettir. Recep Tayyip Erdoğan ve parti kurucuları ile önemli çalışmaları olmuştur. Cumhurbaşkanı olmuştur. Türkiye'nin bugünkü konjektüründe, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş sürecinin sağlıklı olmasında herhangi bir engelleyici yanlışı yaşamamasında yarar vardır. Abdullah Gül beyin eğer böyle bir süreçte ben adayım diye ortaya çıkması izah edilebilecek bir durum değildir. Sağın solun dolduruşuna gelmemesinde yarar vardır. 

Devlet Bahçeli'den 2019 seçimi için bomba Erdoğan kararı

Meral Akşener'e Bahçeli yorumu :'Koluna takar güle güle der'

Devlet Bahçeli'nin toplantıdaki ilginç köstekli saat bakışı