BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,79
ALTIN 2.436,27
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Hacı Ceylan'ın katili kim aşk dedikoduları ortalığı salladı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Hacı Ceylan'ın katili aranıyor. Kendi tüfeğiyle öldürülen Hacı Ceylan'ın katili bulundu mu son durumu ne merakla bekleniyor. Yozgat'ta öldürülen Hacı Ceylan'ın olayına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Ölmeden önce evlenmek için programlara katılan Hacı Ceylan'ı kim öldürdü sorusu merakla sorulunuyor. Kendi tüfeğiyle öldürülen Hacı Ceylan için ölmeden 90 gün önce ortaya atılan iddia stüdyoyu şoke etti. 

İddiaya göre çoban Yakup Karadaş'ın eşi Yeter Karadaş'a Hacı Ceylan aşık oldu. Herkesin merak ettiği isim olan Yeter, bugün canlı yayına katıldı. Yeter yaptığı açıklamada, "Sabahleyin eşim evden çıktı 4 tane de ortaklık yaptığımız danalarımız vardı. Saat 9 gibiydi oraya vardığım zaman eşim bana dedi ki, "Ben gideyim arılara bakayım". Ben de tamam Yakup sen git dedim. Yukarı doğru almak için çıkıyorum. Hacı amca daha ortada yok. Geri döndüğüm zaman Yaşar abinin malı oradaydı. Tam o sırada Hacı abi geldi" ifadelerini kullandı. Hacı Ceylan'ın eşini sorduğunu söyleyen Yeter Karadaş olayın sadece bundan ibaret olduğunu söyledi.

MİRAS NEDENİYLE Mİ ÖLDÜRÜLDÜ? Hacı Ceylan'ın miras nedeniyle öldürüldüğü iddiası da stüdyoda konuşuluyor. Canlı yayına katılan Hacı Ceylan'ın kardeşi Yaşar Ceylan'a oklar çevriliyor.