BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF 13 -14 ocak final dönemi sınav giriş belgesi

AÖF final dönemi sınav tarihleri belli oldu. 13 - 14 Ocak tarihinde yapılacak olan Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF 2017 sınav giriş belgesi nasıl alınır ne zaman açıklanacak? AÖF final dönemi ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Binlerce öğrencinin beklediği AÖF final dönemi yaklaşıyor. 13 - 14 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan AÖF final sınavı giriş yerleri araştırılıyor. Gelin hep birlikte AÖF sınav giriş yerlerine bakalım.

AÖF final sınav tarihleri 13-14 Ocak olarak belirlendi. AÖF sınav giriş yerleri ise henüz açıklanmadı, gözler gelecek resmi açıklamaya çevrildi. AÖF sınavına dair bilgiler haberimizde yer alıyor, fakat AÖF sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. AÖF sınav giriş yerlerinin birkaç gün içinde belli olması bekleniyor. 

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL OLACAK? Öğrenci, sınav sonuçlarının ilan edildiği tarihten itibaren üç iş günü içinde sınav sonuçlarına itiraz edebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF 4 YANLIŞ 1 DOĞRU KURALI DEVAM EDİYOR MU?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak!